Tam: "Na regen komt zonneschijn"

Gepubliceerd op 12 juni 2019 om 22:29

Vanmorgen de kinderen naar school gebracht tussen de buien door, Joyce en Joey met hun paraplu want wat houden ze van de regen. Zijn we bijna bij school vraagt Joey: “Waarom hebben de andere mensen geen paraplu?” “Uhm lieverd dat komt doordat het niet meer regent”. Toen werd hij zich pas bewust dat de het niet meer regende. Ik wandel als het kan altijd een stuk als ik ze op school heb gebracht en zo ook vandaag. Het begon wat te regenen en daarna wat harder en nog harder, waarna ik de regen heb omarmd en er heerlijk doorheen heb gelopen. Hierbij dacht ik wat is het toch jammer dat de kinderen op school zijn en we niet samen door de plassen en de regen kunnen lopen. O, jongens wat was ik doorweekt, maar wat was het fijn om los te laten en te genieten van de regen.

Bij het ophalen van de kinderen waren ze een beetje down, omdat ze vandaag niet naar buiten mochten vanwege de regen. We zijn toen naar huis gegaan en ik heb de kinderen hun schoenen aan laten doen tegen water kunnen en zijn we vertrokken naar de waterspeeltuin. Een natuurspeeltuin in de wijk, waar veel water stond. De kinderen genoten met volle tuigen in het water en ik in de zon en door naar ze te kijken. Totdat ik word gebeld door Jos dat hij slecht nieuws heeft. De waardes in zijn bloed zijn verhoogd wat kan betekenen dat de tumor terug is gekomen. Wow die zag ik even niet aankomen en voelde gelijk weer die onzekerheid etc.

Het is erg onwerkelijk, net nu we bezig zijn met het weer vorm geven van onze toekomst en ik dinsdag mijn certificaat als speltherapeut in ontvangst ga nemen. Wat gaat dit ons weer brengen voor nu vooral onzekerheid en begin volgende week een CT scan ….

Reactie plaatsen

Reacties

Joke Slabbekoorn
5 jaar geleden

Lieve allemaal ,wat een akelig nieuws ben er ook door aangeslagen , wens jullie heel veel sterkte ,denk aan jullie😘

Rinus en Marieke
5 jaar geleden

Wat een ontzettend rot bericht. Sorry voor de woorden die ik gebruik. Waarom moet dit nu ? Nu, nu het net zo lekker ging. Daar komt weer een prop onzekerheid en ziekenhuis, CT scan, .....wat is de uitslag. We zijn er hier stil van, te stil van. Dit mag niet, dit kan niet maar toch zit eriets niet goed. We wensen jullie ontzetten veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!