Jos: "Druk druk druk"

Gepubliceerd op 14 mei 2019 om 22:54

Als je tijd hebt om dat drie keer te zeggen, valt het mee met die drukte Jos. Dus naar Tam’s voorbeeld weer een blog van mij!

De reden dat ik minder blog is dat kanker steeds minder een rol speelt in mijn leven. Eigenlijk zeg ik het dan niet goed. Ik wordt nog steeds elke dag geconfronteerd met de gevolgen, maar er veranderd niet meer zoveel. Dus is er ook minder om over te schrijven.

Mijn vorige blog was getiteld: “De worsteling”. Ik had last van moeheid en schreef over de weg naar boven. Twee stappen vooruit en een terug. En dat is nog steeds. Maar ik zit inmiddels op een acceptabel niveau.

Het belangrijkste voor mij op dit moment is mijn reïntegratie. Ik werk drie dagen minstens zes uur en dat gaat goed. Twee weken geleden heb ik vier dagen gewerkt en daar lag toen de grens.

Verder zijn de zomertrainingen van de ijsclub gestart. Maandagavond skeelertraining en woensdagavond drooglooptraining. Drooglooptraining is een looptraining met wat gekke schaatspasjes. Keileuk en aardig intensief. En eind deze maand ga ik de opleiding tot schaatstrainer volgen. Fysiek heb ik geen klachten, ik kan volle bak sporten.

Daarnaast hebben we vandaag oudergesprekken gehad over Joyce en Joey. Ze doen het allebei goed op school! Verder is Tam bijna klaar met haar opleiding en heeft ze werk gevonden. Haar droom van twee jaar geleden wordt werkelijkheid. Kortom, druk druk druk, maar wel met keigave dingen. Ik vermaak me wel!!!

Reactie plaatsen

Reacties

Karin
5 jaar geleden

Wat fijn om te lezen dat je het weer druk hebt met leuke dingen! Of keigave dingen ;-)
Superblij voor jullie, jullie zijn bikkels 😘

Olga De Lange-Bloembergen
5 jaar geleden

Fijn dat het goed gaat Jos. Top.

Rinus en Marieke.
5 jaar geleden

Een heleboel mooie woorden die je helpen om stap voor stap weer je leven op te pakken ! Het leven dat je altijd leuk leefde en dat komt nu weer gewoon terug. De terugkeer naar je werk gaat nog stap voor stap maar dat gaat zeker steeds beter worden ! Ook de Ijsclub is weer gestart dus ook weer een flinke duw in je rug en een goede oppepper ! Tamara die nu ook een baan heeft ! Buitengewoon ! En........hele lieve kinderen die het op school en thuis ook goed doen ! We wensen jullie veel succes en we blijven nog steeds in de oude trant: Héél véél STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!