Jos: "Zzzzzz"

Gepubliceerd op 30 december 2018 om 20:26

De kerstdagen waren erg goed. Toen kon ik voor het eerst echt weer iets ondernemen. Daarna moest ik een pas op de plaats maken, maar vrijdag ging het schaatsen met de kinderen best aardig. ’s Middags was ik op, maar de ochtend ging goed.

Maar vandaag is het weer pas op de plaats. Er zit niets in en er komt niets uit. Ik kom moe uit bed en ik blijf de rest van de dag moe. Toch wel een van de onderschatte gevolgen van mijn ziek zijn. De moeheid. Het is onvoorspelbaar en voelt erg vervelend.

Het wordt een gedwongen rustig dagje voor mij. Tamara houd de kinderen bezig en ik ben op de achtergrond aanwezig. ’s Avonds kijken Tamara en ik een aflevering van Breaking Bad. We zijn inmiddels bij het vierde seizoen aanbeland. Na de serie gaan we op tijd naar bed. Het einde van een vermoeiende dag niets doen.

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Ja, zo heb je de ups en dan weer "een downtje" Moe, moe, moe.........en dan zit er niets anders op dan je daar aan over te geven. Je lichaam geeft wel aan hoe het zal moeten ( momenteel ) Na lekker niets te hebben gedaan dan alleen de afleveringen van Breaking Bad zijn jullie vermoeid en dan rest er alleen maar het bed !!!! Veel succes en heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!