Jos: "Kleinkinderen"

Gepubliceerd op 29 december 2018 om 16:47

In plaats van een kerstdiner hebben we Opa en Oma uitgenodigd om iets leuks te gaan doen. Het werd schaatsen (verrassend) met de kleinkinderen. Omdat het erg druk kan zijn in de kerstvakantie hebben we om 10:00 uur afgesproken bij de ijsbaan.

Joyce en Melvin gaan lekker en al voor de lunch claimen ze 10km (25 rondjes) geschaatst te hebben. Nu zal er vast en zeker een rondje geteld zijn dat ze niet geschaatst hebben, maar dat doet niets af aan het feit dat ze lekker onderweg zijn. Ook Joey en Levi komen goed vooruit. We hebben het er druk mee om ze allemaal in de gaten te houden.

Na de lunch houden Tamara, Joey en ik het voor gezien. We zijn alle drie moegeschaatst. Joyce wil graag nog verder schaatsen dus die blijft bij Opa en Oma. We denken eerst dat ze ons snel achterna komen, maar niets is minder waar. Pas om 16:15 komen ze terug. Vol verhalen over het schaatsavontuur. Iedereen heeft genoten. Als ik Joyce ’s avonds op bed leg zegt ze dat ze het een superdag heeft gevonden.

Na het schaatsavontuur bakken we mini-pizza’s in de pizzarette. Joyce en Joey rollen zelf het deeg uit en beleggen de pizza’s. Papa’s favoriet is een pizza calzone. De pizza’s smaken heerlijk! Al met al een drukke en leuke dag. De Belletjes hebben genoten!

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Jannie
6 jaar geleden

Je denkt misschien dat ze stilletjes van vermoeidheid op de achterbank zaten maar nee hoor. Ze gingen de Sinterklaasliedjes nog even zingen. Geen liedjes die ze van school leren maar Sinterklaas die stinkt op de wc. enz.😂😂😂 Je kent ze wel. Geen verschil met 50 jaar geleden. Ook geen verschil met Zeeland of Brabant. Ha ha. Ze durven wel nu Sinterklaas naar Spanje is. We hebben genoten. Het is ook voor ons een drukke maar mooie dag geweest. Liefs weer van ons.

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Leuk dat jullie opa en oma hebben uitgenodigd en het werd natuurlijk : schaatsen met z'n allen !!!! Wat zal dat leuk zijn geweest.Dan later al die verhalen van de kinderen dat het een "SUPERDAG" is geweest ! Wat kun je dan nog meer wensen. Met recht kun je zeggen dat "De Belletjes" hebben genoten en dat hebben jullie meer dan meer verdiend ! We wensen jullie de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar en hopen dat je snel weer bent opgeknapt. Namens Marieke en mij : "Het was voor jou een heftig en zwaar jaar ook voor Tamara en de kinderen". We hopen dus op een GEZOND en GELUKKIG nieuwjaar voor jullie allemaal ! Veel succes en nog steeds heel veel STERKTE !!!!!!!!!!

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Jos, we zijn een paar dagen uit vanwege de traditionele Eerste Yerseksche Koenckelpot Fanfare en alle werkzaamheden en dingen die geregeld moeten worden. Het thema dit jaar is : "Mu Musse". Dus: "Ik heb zo lang met m'n Musse rondgelopen, vrouwtje doe je deur eens open !"Met een heleboel ongein op het Kerkplein !!!!!!! en.........ook in Moerzicht ! De aller beste wensen nogmaals en veel gezondheid en geluk en liefde in het nieuwe jaar !!!!!!!!!!!! en.........ikkan het toch niet laten héél véél STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!