Jos: "Deze blog"

Gepubliceerd op 30 december 2018 om 20:40

Elke dag sinds ik weet dat ik kanker heb, heb ik een blog geschreven. In eerste instantie was de blog bedoeld om iedereen op dezelfde manier te informeren over mijn ziekte. Uiteindelijk is het veel meer dan dat geworden. Het is een waardevol naslagwerk over hoe ik mijn ziekte beleeft heb. Regelmatig heb ik teruggekeken om te zien hoe ik me in een bepaalde periode voelde. Vooral tijdens de chemo’s was dat waardevol.

Daarnaast is het een soort publiek dagboek geworden. Ik vind het erg leuk om te schrijven en we hebben ontzettend veel reacties gekregen op de blog. Ik heb alle reacties met veel plezier gelezen, dank daarvoor!

Toch gaat de blog over mijn ziek zijn. En de kanker is nu uit mijn lijf. Momenteel gebeurt er niet veel en daardoor is het soms lastig om een stukje te schrijven. Daarom ga ik vanaf 2019 niet meer elke dag een stukje schrijven. Daarvoor gebeurt er momenteel te weinig.

Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn en op mijn werk komt er nog een periode van revalidatie aan. Daarover wil ik zeker informeren op deze blog. Dus er komt meer! Ik ga minstens 1x per week schrijven en waarschijnlijk vaker. Mijn ziek zijn is pas afgelopen als ik weer 100% aan het werk ben. Tot die tijd schrijf ik zeker!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.