Jos: "Rustdag"

Gepubliceerd op 28 december 2018 om 09:47

De kerstdagen waren ontzettend mooi. We hebben voor het eerst in maanden met z’n vieren leuke dingen gedaan. Ik ben blij en dankbaar dat ik weer iets kan ondernemen. Nu mijn energie terug komt merk ik pas hoeveel ik dat gemist heb. Ik heb genoten van mijn gezin!

Vandaag is de koek op. Bij ons allemaal. Tamara gaat na de lunch met de kinderen naar bed. Met z’n drieën vallen ze in slaap. Ik hang wat rond op de bank. Bij ons allemaal komt de drukte van de afgelopen paar maanden eruit.

Het meest bijzonder vind ik hoe Joey zich door alles heen heeft geslagen. Hij is in november jarig geweest en voor het eerst naar school gegaan. Ook is hij gewisseld van het kinderdagverblijf naar de BSO. Op zijn verjaardag kwam Sinterklaas aan, waar hij heel veel mee bezig is geweest. Dan heeft zijn papa een operatie ondergaan en ineens is het kerst. En hij heeft het geweldig gedaan. Hoe knap is dat voor een 4-jarige? Hij is echt een kleuter geworden!

Na het eten ga ik naar de schaatsles. Voor het eerst sinds mijn operatie. Het wordt een bijzondere les want de trainer is er niet. Met z’n vieren maken we er een leuke les van. We schaatsen zonder trainer meer dan met trainer. Dat ga ik morgen merken aan mijn spieren, dat kan niet anders…

Reactie plaatsen

Reacties

Will en Henny van den Boom
6 jaar geleden

Gefeliciteerd dat er nu progressie is in je herstel.
Veel sterkte en houd(t) moet , Voor allen : Alles komt goed en de beste wensen voor 2019.
S.v.p , groet ook je ouders.

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Dat zijn goede berichten, Jos ! Het is dan ook te begrijpen dat de moeheid bij Tamara en de kinderen ook komt. Het zal er allemaal uit moeten komen. Het was een meer dan enerverend jaar voor jou maar ook voor Tamara en Joyce en Joey. Maar je kunt weer naar de schaatsbaan voor het eerst sinds je laatste operatie. Trainen zonder trainer. Je ziet dat er dan nog meer geschaatst wordt dan met een trainer ! Wat je dan de volgende dag merkt is niet zo erg als het in ieder geval alleen maar spierpijn is! Veel succes en heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!