Jos: "Schaatskoningin"

Gepubliceerd op 27 december 2018 om 00:05

Vorig jaar heeft Joyce op schaatsles gezeten bij IJsclub Tilburg. Ze vond het erg leuk, al snel kon ze goed weg op haar schaatsen. Deze winter lukte schaatsles voor haar niet omdat ik 2x geopereerd moest worden en omdat Joyce op zaterdagmorgen ook al zwemles heeft. Tamara kan zich nu eenmaal niet splitsen om alles te regelen.

Nu ik geschaatst heb willen Joyce en Joey ook. Dus met zijn vieren naar de ijsbaan. We rijden rond twee uur weg terwijl de ijsbaan om vier uur dicht gaat, maar voor de kinderen is twee uur schaatsen lang genoeg. Joey is op de heenweg in slaap gevallen. We besluiten om hem lekker te laten slapen. Tam blijft met Joey in de auto en Joyce en ik gaat schaatsen.

Zodra Joyce op het ijs staat gaat schaatst ze weg alsof niets anders doet. We rijden zes ronden (bijna 2,5 km) voordat Joyce zin krijgt in warme chocomel. Die heeft ze verdient, dus Joyce en ik gaan de skihut in. Tamara en Joey zijn nog steeds niet gesignaleerd. Pas als Joyce en ik ons drinken al bijna op hebben zien we ze lopen. Tamara en Joey komen niet meer naar de ijsbaan. Daarvoor is het te laat. In plaats daarvan gaan ze boodschappen doen bij de Jumbo voor de ijsbaan. Joyce en ik rijden nog vier rondjes voor de ijsbaan dicht gaat. Als we onze schaatsen uit doen vraag een man hoe Joyce zo snel kan schaatsen. Hij noemt Joyce de schaatskoningin. Ze glundert!

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Jannie
6 jaar geleden

Ik denk dat niet alleen Joyce glundert maar papa ook. Dit is echt genieten. Eindelijk weer eens samen. Zoals het hoort te zijn. Dat is geleden van de avondvierdaagse. Alleen toen waren de omstandigheden toch wat minder rooskleurig. Het lijkt zo normaal iets samen doen maar we weten dat het niet zo vanzelfsprekend is. Genieten dus van de momenten. Dat doen jullie en wij genieten mee. Liefs weer uit Yese.

Rinus en Marieke
6 jaar geleden

Leuk dat je samen met Joyce zo'n eind hebt geschaatst en dat ze de schaatskoningin van de ijsbaan werd genoemd. Dat is toch allemachtig prachtig voor jou en ook voor Tamara. Jammer dat Joey even in slaap viel maar de Jumbo is ook leuk ! Veel succes en heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaap en Ella
6 jaar geleden

Het zijn de kleine dingen die het doen en dagen die je nooit zal vergeten.En vaak in je gedachten en verhalen zullen terugkomen.Veel plezier vandaag met het schaatsen.