Jos: "Kerstwens"

Gepubliceerd op 26 december 2018 om 23:25

Deze kerst hebben we qua familiebezoeken een rustig programma. Tijd om met zijn viertjes wat te ondernemen. Tamara heeft bedacht om naar de Beekse Bergen te gaan. Daar krijgen de dieren een kerstmaal. Joyce en Joey hebben er zin in en… Papa gaat mee!

We zijn niet de enige die op 1e kerstdag naar de het Safaripark gaan. Het is gezellig druk. We besluiten de autosafari te doen en bovenin het park een ronde te lopen. Dan kunnen we het voeren van de chimpansees en de nijlpaarden zien. In het park mogen Joyce en Joey omstebeurt een stukje sturen bij papa op schoot. Mooi om te zien hoeveel gevoel Joey heeft voor autorijden. Hij neemt de bochten alsof hij al jaren rijdt.

De dieren zijn ook geweldig. Veel dieren die anders passief liggen zijn nu actief. De wilde honden, de hyena’s, de leeuwen en de tijgers laten zich mooi bewonderen. Maar het leukst is het voeren van de apen en de nijlpaarden. Er staan mensen van de pers om een nieuwsitem te maken. Grappig om te zien wat er achter de schermen gebeurt. Joyce en Joey genieten met volle teugen.

En ik houd het vol. Als ik thuis kom is mijn energie helemaal op, maar ik ben erbij geweest. Erg fijn! Voor de kerstvakantie mocht Joyce op school een kerstwens doen. Ze wenst dat papa snel beter wordt. Papa doet z’n best meissie. Deze dag pakken ze ons niet meer af!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Buitengewoon je hebt je kerstdag in de Beekse Bergen volgehouden ! Weer een grote stap vooruit ! Zo zullen er meer gaan volgen en zo ga je nu stap voor stap vooruit ! Heel veel succes. Net zoals je zegt: "Deze dag pakken ze ons niet meer af !" Veel beterschap en heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!