Jos: "Sinterklaasweekend"

Gepubliceerd op 18 november 2018 om 22:02

Gisteren heeft Tamara Joyce en Joey meegenomen naar de intocht van Sinterklaas in Yerseke. De Sint komt daar elk jaar per boot aan in de haven. En het was heel bijzonder want de Sint wist zelfs dat Joyce uit Tilburg kwam. Gefeliciteerd met je 40-jarige jubileum als Sinterklaas Hans! Ik weet nog goed dat ik als klein menneke vol verbazing stond te kijken!

Vandaag stond de ‘Mega Sint Show’ van Party Piet Pablo op het programma. Zelfs midden in de zomer hebben Joyce en Joey genoten van Party Piet Pablo op Youtube. Sinterklaas is bij ons nauwelijks naar Spanje vertrokken. Twee weken geleden zijn we naar de film van Party Piet Pablo geweest en vandaag dan eindelijk de show.

Al vroeg vertrekken we naar de Effenaar in Eindhoven. De Sint, Love Piet, Meneer van Driel (de slechterik) en Party Piet Pablo maken er een gave show van. Love Piet en Party Piet Pablo gaan trouwen, en Meneer van Driel probeert daar een stokje voor te steken. Wat hem bijna lukt…

De show zit goed in elkaar. We wisten niet dat Joyce en Joey zo hard konden schreeuwen. Als Love Piet en Party Piet Pablo getrouwd zijn is er nog een heuse meet-en-greet. Joyce en Joey kunnen niet wachten om hun cadeaus te overhandigen. Ze zijn druk aan het tekenen en knutselen geweest!

We hebben een leuke dag. Na de show is mijn energie helemaal op, maar dat heb ik er graag voor over. Een leuk Sinterklaasweekend!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Jannie de Bel
6 jaar geleden

Ook wij hebben genoten van het geweldige Sinterklaasfeest op Yerseke. Het was een feest zoals het hoort te zijn. Alle aandacht van Sinterklaas voor alle kindjes en heel veel ZWARTE Pieten. Geen politie gezien. Alleen enkele verkeersbegeleiders. We hebben je gemist Jos. We denken ook aan alle mensen die dit niet mee kunnen maken door ziekte of andere omstandigheden. Meer dan andere jaren staan we hier bij stil. Gelukkig kunnen we positief vooruit kijken. En Jos: je was er nu wel bij en je hebt genoten.

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Jos, mooier en beter kan niet ! Wat geweldig zo'n Sinterklaasweekend ! Zeker voor die kinderen die genieten zo allemachtig veel maar de vaders en moeders ook !Missschien krijg je nog wel een zak met energie in je schoen. je weet maar nooit! Heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!