Jos: "Oops"

Gepubliceerd op 5 november 2018 om 23:21

Vanmorgen had Joey z’n eerste keer oefenen op school. Hij wil er erg graag heen, maar hij is ook wel een beetje gespannen. Hij wil de route naar school bepalen en loopt de andere kant op. Zo komt hij huilend op school aan, maar zodra hij de klas binnenkomt is dat over. Als ik hem weer op kom halen vertelt zijn juffrouw dat hij het supergoed gedaan heeft. Op de terugweg van zijn eerste schooldag plukt Joey een bloem voor zijn liefste mama! Dapper hoor, zo’n klein menneke!

Zelf zou ik gaan schaatsen. Eindelijk weer. Om 10:00 uur is de baan open. Om 11:30 moet ik Joey weer ophalen van school. Dus ik heb niet heel veel speling. Nadat ik Joey naar school heb gebracht is het negen uur, tijd zat denk ik. Maar als ik mijn tas in ga pakken moet ik alle spullen nog bij elkaar zoeken. Rond 10:00 ben ik eindelijk klaar. Omdat het nog een kwartier rijden is naar de ijsbaan ben ik eigenlijk te laat.

Ik stap in de auto, maar ik bedenk me dat ik beter ’s middags kan gaan als Tamara thuis komt van stage. Dan heb ik geen tijdsdruk. Dus ik stap weer uit de auto. Als Tamara thuis komt kijk ik nog even snel op de website van de ijsbaan voor de openingstijden. En… ’s middags is de ijsbaan dicht. Oops!

Maar ik laat mijn tas mooi ingepakt klaarstaan. Morgenochtend om 10:00 uur ben ik op de ijsbaan!

Reactie plaatsen

Reacties

Jannie de Bel
6 jaar geleden

Stoer hoor van ons kleine Menneke. Moeten we het nu nog steeds zeggen Jos? Zorg dat je spullen klaar staan. Pak je tas de avond van tevoren in. Nee. Zeiden we dan. We zeggen niks. Hij komt er wel achter. 😂😍😜 en ja hoor. Er is nog niks veranderd. Heel veel schaatsplezier straks. Ook weer spannend of het nog lukt na een heftige zomer.

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Leuk dat Joeyhet naar z'n zin heeft gehad bij z'n eerste keer oefenen op school. En.........dan die bloem, dat is toch fantastisch ! Dat heeft Tamara echt wel verdiend. Jij zou gaan schaatsen maar dat liep allemaal een beetje anders qua "organisatie" Maar er komen nog meer dagen en dan hoef je alleen je tas maar te pakken en dan kun je eindelijk gaan schaatsen. Succes ! Beterschap en heel veel STERKTE !!!!!!!!