Jos: "Tijgertjes"

Gepubliceerd op 4 november 2018 om 20:16

Tam heeft gisteren besloten de Joyce en Joey mee te nemen naar het safaripark. Het is mooi weer en dan kan ik mijn rust pakken. Die heb ik nog steeds hard nodig. Al snel krijg ik leuke foto’s binnen van een actieve leeuwin met voor het glas Joyce en Joey en een nijlpaard dat klaar staat om een bommetje te maken (volgens Joyce). In het park is het ‘de week van de tijger’ en de kinderen komen geschminkt als echte tijgers thuis.

Zelf vermaak ik me vandaag met wat computeren, wat lezen, wat rusten en wat wandelen. Een beetje zoals veel dagen er de laatste tijd uit zien. Ik wil wel meer maar dan wordt ik keihard teruggefloten.

Vanmiddag heb ik bedacht om morgenochtend te gaan schaatsen. Het zal maandagochtend niet druk zijn en dan kan ik in alle rust de eerste rondjes van het seizoen rijden. Ik ben heel benieuwd hoe dat zal gaan. De eerste keer skeeleren na de stoma-operatie was met Joyce. Dus heel rustig aan en een klein rondje. Toch merkte ik toen we weer thuis kwamen dat dit het maximale was wat ik kon. Gelukkig zijn schaatsen een stuk lichter dan skeelers. Ik ben benieuwd. Maar het is al heel wat om überhaupt weer op het ijs te staan!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Scheidsrechters zijn streng en als je daar niet naar luistert wordt je eventjes flink teruggefloten dus zul je je aan de regels van het spel moeten houden of je wil of niet ! Maar het motortje komt alweer op gang als we je horen praten over "schaatsen". Je kunt het proberen en net zoals je schrijft : "Schaatsen gaat lichter dan skeeleren". We lezen wel verder hoe het verlopen is. Je zit nu tussen een kudde tijgers en die vergen ook energie maar ook lol en leut !
Veel beterschap en heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!