Jos: "Thanks Pa!"

Gepubliceerd op 3 november 2018 om 22:39

Vorige week regende het hard bij ons in Tilburg. Zo hard dat door de kamer van Joey een straaltje water langs de muur naar beneden liep… Lekkage!

Ons huis is echt gebouwd door een hele sl… euhm, GOEDE aannemer. Het is verder helemaal TIPTOP in orde en er mankeert echt nooit iets aan. Dit is nog maar de tweede lekkage die we hebben gehad… Ook zat bij ons achter de kraan aan de linkerkant en het afvoerputje heel handig aan de rechterkant. Dat hebben we inmiddels VAKKUNDIG verholpen, toch wel handig dat de kraan en de afvoer boven elkaar zitten. Kortom, ons HUIS is GEWELDIG. Bied een goede prijs en alles is te koop!!!

Maar alle gekheid op een stokje. Gelukkig heeft mijn broer een eigen bedrijf en hij heeft de materialen om een dak te maken. En mijn vader is handig. Dus heeft mijn vader z’n ladder in de bus geladen en is hij vanmorgen vroeg afgereisd naar Tilburg. In de dakkapel bij Joey z’n slaapkamer zit een raar hoekje en waarschijnlijk is het daar lek. Pa kit er een lap EPDM overheen. Hopelijk blijft bij de volgende regenbui het water nu buiten.

Na de lunch rijd pa nog een rondje met Joyce en Joey in de bus die dat geweldig vinden. Ik voel tijdens de lunch al dat ik wegzak en een groot deel van de middag slaap ik. Blij dat het dak gefixt is! Thanks Pa!!!

“Dank’n doe’j mè in de kerke”

Of in een blog Pa!

 

Ps. Ma ook bedankt voor alle keren dat je naar Tilburg kwam!!!

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Jannie
6 jaar geleden

Inderdaad danken doe je mè in de kerke. We komen met alle liefde naar Tilburg en we krijgen er veel liefde voor terug. Pa zei nog dat Joey spontaan een knuffel gaf. Heel leuk.

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Jos, ik was net bij je moeder toen je vader thuis kwam. ( zo maar even langs , hoor.........? ! ) Gelukkig is de lekkage weer gedicht en het euvel is verholpen. De moeheid die je dan plotseling weer overvalt zal wel bij je genezingsproces horen, denken wij ? ! Kruip lekker in bed en neem je rust. We begrijpen ook wel dat je alles wat sneller zou willen maar doe het maar rustig aan. Het zelfde geldt natuurlijk ook voor je "Zombie Modus", die of dat zal ook bij het gehele proces horen. Het is dan op zo'n moment niet leuk en niet lekker maar geef je er aan over want het kan het genezingsproces misschien best versnellen. Wij zijn ook geen doktoren maar probeer geduld op te brengen, al is dat soms moeilijk ! Veel beterschap, groeten aan Tamara en de kinderen en heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!