Jos: "Zondag rustdag"

Gepubliceerd op 28 oktober 2018 om 23:00

Gisteren was een geweldig leuke, hectische dag. Ik was toe aan zo’n dag. De visite, de aandacht, de energie, heerlijk! We hebben ervan genoten!

Voor mij betekend dat daarna rust. Maar deze keer was ik niet alleen. Joyce was nog enorm onder de indruk van gisteren en Tamara was ook moe van alles. Joey was eigenlijk nog het fitste van ons allemaal. Die heeft heerlijk beneden gespeeld terwijl Tamara en Joyce de zolder aan het opruimen waren. Goed bezig dames!

Ik wil eigenlijk proberen ’s middags niet te slapen. Vooral omdat ik dan ’s avonds moeilijker in slaap kom. Maar ik was de hele middag aan het vechten tegen de slaap en uiteindelijk kon ik niet anders dan eraan toegeven.

Deze zondag was een rustdag voor ons hele gezin. Erg begrijpelijk ook na alles wat er allemaal is gebeurd de afgelopen periode. Heerlijk om dan een uurtje langer te hebben. Morgen moet het weer gebeuren, het weekend zit erop. Tam gaat stagelopen, Joyce naar school en Joey en ik blijven thuis. Ik moet zorgen dat ik genoeg energie heb om met hem iets te doen. Dus… Ga ik nu snel mijn mandje in. Terusten!

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Na alle "druktes " tijd voor rust, ook al wil je 's middags proberen niet te rusten. We denken dat rust, zeker, na zo'n drukke dag, wel heel erg nodig is voor jou, Jos. Maar dat denken wij maar ! Wij voelen niet wat jij voelt. dat kan ook niet.Jij gaat lekker met Joey allerlei dingen doen. Probeer zoveel mogelijk je rust te pakken,( vinden wij ) want je zult het nog steeds nodig hebben ! Veel beterschap en heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!