Jos: "Joyce jarig"

Gepubliceerd op 27 oktober 2018 om 22:53

Jarig zijn is magisch. Zeker als je zo jong bent als Joyce. Tamara heeft slingers opgehangen. Zodra Joyce beneden komt is ze jarig. Binnenkort houden we het kinderfeestje van Joyce en Joey gezamenlijk, maar als Madde en Bert met de kinderen op visite komen zie je haar stralen. Net na de lunch komen ook Opa en Oma nog langs en aan het eind van de middag Huib en Lieke. Joyce d’r dag kan niet stuk.

Als Huib en Lieke naar huis gaan begint voor Joyce en Joey nog een spektakel. Halloween wordt hier in de wijk groots gevierd en Joyce en Joey laten zien dat ze niet bang zijn aangelegd. Dapper gaan ze de tent in die bij ons in de straat is opgezet. Voor de tent geeft een ‘heks’ door welk publiek eraan komt. De tent zelf staat vol rook. Bij de kinderen wordt er wat geblazen. Maar als ik later met een groepje ouders mee de tent in loop komt er een ‘horrorclown’ tevoorschijn.

Helemaal spectaculair is de Veenendaalstraat. De hele straat is overgenomen door monsters, spoken en heksen. Geweldig om te zien. Als we staan te wachten om een suikerspin te halen bij een stuntelende heks die voor het eerst suikerspinnen maakt zien we bekenden van het schaatsen. Een ervan heeft vroeger in de Efteling in de suikerspinnenkraam gewerkt. Ze brengt de heks de kneepjes van het vak suikerspinnendraaien bij. Joyce is vooral onder de indruk van de vuurspuwer die we later tegenkomen. Wat een verjaardag!

 

En zo eindigt een lange drukke dag. Zzzzz...

Reactie plaatsen

Reacties

Karin
6 jaar geleden

Gefeliciteerd Joyce! Wat een geweldig feest zo op je verjaardag, fantastisch zeg! En dan misschien wel het grootste kado dat papa gezellig mee kon!

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Wat is er voor een kind, in dit geval Joyce, nu niet mooier dan jarig zijn. Allerlei leuke dingen die ophangen, en dingen die je krijgt en dingen die je lekker mag eten. Dan komen er ook nog een heleboel mensen "op je verjaardag" en van die mensen krijg je dan ook nog eens cadeautjes . Wat een feest ! Jos, jij bent "uit de kooi" Na alle visite enz. nog naar het Halloweenfeest met z'n viertjes en dan kom je uiteraard nog " skeelerbekenden" tegen en daar is ook wel even mee te kletsen. Wat leuk, wat goed , wat prachtig en wat lekker om weer "uit" te zijn met je gezin. Heel fijn, heel leuk , heel gezellig voor Joyce maar ook voor Joey, Tamara en ook voor jou Jos: "Eens even lekker los !" Veel beterschap en heel veel STERKTE !!!!!!l Leuke foto van een slapende, nagenietende jarige Joyce ! Nogmaals: kanjer, we denken veel aan je !/ jullie !