Jos: "Gekooid"

Gepubliceerd op 26 oktober 2018 om 23:49

Tamara neemt vanmorgen de kinderen mee naar het zwembad. Omdat Joyce morgen jarig is mag ze kiezen wat ze gaan doen, en ze wil gaan zwemmen. Ze hebben het goed naar hun zin in het zwembad en ze blijven tot een uur of vier in de middag weg.

Ondertussen ben ik alleen thuis. Tot nu toe heb ik me nog niet verveeld thuis. Ik was te druk met ziek zijn, richting het ziekenhuis gaan, mensen die op visite komen en al het andere wat op me af is gekomen. Maar nu vind ik het lastiger. Ik val net overal tussenin. Ik voel me goed, maar niet goed genoeg om iets te ondernemen. Ik herstel goed na de operatie, maar ik mag nog niet sporten en ik voel me nog steeds moe. Wandelen zit er door de regen ook niet in. Lang verhaal kort, Ik voel me een tijger die voor het hek heen en weer loopt. Gekooid!

Geduld is een schone zaak zeggen ze dan. En dat klopt ook. Ik ben allang blij dat ik zoveel heb kunnen doen tijdens mijn ziekte. Wie gaat er nu 24Kika skeeleren 2,5e week na de chemotherapie? Ik zei de gek! Dus ik moet het ook van deze kant bekijken. Nog even een pas op de plaats. Tamara en de kinderen geven me alle ruimte en rust om te herstellen. Komt goed, even doorbijten nog!

Morgen Joyce d’r verjaardag. Dat brengt weer leven in de brouwerij.

Reactie plaatsen

Reacties

Anne Wiersma
6 jaar geleden

Lieve Jos,
Ja: ik moet het bekennen! Ik ben een beetje verslaafd aan jouw blog!!! Nee........ik ga niet afkikken! Onder onze omstandigheden heb ik er achteraf nog veel meer aan dan ooit gedacht! Het helpt ook ons om positief te blijven. En de verwevenheid van onze gezinnen is uniek en een steun!
Je vervelen is ook een kunst en tegenwoordig mag dat niet!
Sterkte en een fijne dag morgen met Joyce's verjaardag! Geef haar maar een verjaardagszoen en liefs aan je ouders!! Anne

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Allereerst gefeliciteerd met de verjaardag van Joyce ! Hieperdepiephoera !!! En.....jij valt overal tussenin en voelt je "gekooid". Dat kunnen we ons, we voelen alles niet wat jij voelt, maar kunnen dat wel begrijpen. Je hebt al zoveel gedaan, net na je operatie !!!!! En dan nu even een soort dip. Je kunt nergens heen . Jos, het zal er allemaal bij horen om weer goed beter te worden en sommige dingen vallen dan tegen. Jammer. Denk aan je rust, die zul je nog steeds nodig hebben. Maar met de verjaardag van Joyce zal er genoeg "actie in de tent"zijn. Dat is even wat anders dan skeeleren maar toch ook ontzettend gezellig en dan staat "de kooi open". Nogmaals veel plezier met de verjaardag van Joyce , Tamara en Joey ook hartelijk gefeliciteerd met de verjaardag van Joyce ! Verder, Jos , veel beterschap en heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!