Jos: "Op tijd naar bed"

Gepubliceerd op 22 oktober 2018 om 11:36

Een gezond persoon heeft zo’n acht uur slaap per dag nodig. Momenteel zit ik daar ruim boven. Ik slaap minstens 10 uur per etmaal. En ik slaap diep. Ik merk niet dat de kinderen wakker worden of dat Tamara met ze gaat ontbijten. Ik kan altijd wel diep slapen, maar zo lang is een teken dat ik nog aan het herstellen ben.

Gisteravond was Tamara bezig met haar studie en ik was formule 1 aan het kijken. De race was deze keer best spannend. De laatste paar ronden was het de vraag of Max Verstappen zijn 2e positie kon verdedigen. Dat het spannend was is maar goed ook, anders was ik in slaap gevallen. Iets na tien uur lig ik op bed en het is kwart voor negen als mijn ogen open gaan. Tamara is dan al vertrokken naar haar stage. Ik heb niets gehoord…

Na zo lang slapen zou je denken dat ik wel uitgeslapen zou zijn. Maar ik loop nog steeds te geeuwen als ik deze blog schrijf. Zelf denk ik dat dit nog naweeën van de operatie zijn. Deze moeheid voelt heel anders dan de ‘zombie modus’ na de chemo. Ik probeer geen siësta te houden omdat ik mijn bed nu wel gezien heb, of dat gaat lukken is de vraag.

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Je zou er slaap van krijgen ! Dat bedoelen we positief. Je bent nog herstellende en dat vraagt rust van een mens dus daarom , denken we, slaap je zo diep en lekker lang. Jos, er is zo enorm veel met je gebeurd, daar zul van uit moeten rusten en dat ben je nu aan het doen. Dat is onze denkwijze. Doe dat nu maar lekker dan ben je over een poosje helemaal uitgerust en kun je "de draad" die een poos in de knoop zat weer helemaal ontrafelen en er weer een mooi bolletje van maken waar je weer"als Jos" iets moois van gaat maken samen met Tamara, Joyce en Joey en dan is alle moeheid, alle zombie modussen en alle verdere nare dingen weer zo verdwenen dat je spoedig weer "boven Jan" oftewel "boven Jos" bent en je de toekomst hopelijk weer zonder problemen tegemoet kan gaan treden. Het zijn wel zware woorden maar we wensen je veel beterschap en heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!