Jos: "Party Piet Pablo"

Gepubliceerd op 20 oktober 2018 om 23:09

Het hele jaar door zijn Joyce en Joey bezig geweest met Sinterklaas en Zwarte Piet. Vorig jaar zag Joyce al dat Zwarte Piet geschminkt is, maar ze gelooft er heilig in. Ik heb Sinterklaas vroeger ook altijd als een geweldig mooi feest ervaren. Het is mooi om het feest nu door de ogen van Joyce en Joey weer te ervaren.

Toen de Sint vorig jaar terug naar Spanje ging zochten Joyce en Joey direct Sinterklaasfilmpjes op Youtube op. En die kun je ook de rest van het jaar bekijken. Dus regelmatig komt de Sint bovendrijven. Dan weer op Youtube, dan weer in tekeningen of discussies tussen Joyce en Joey onderling. Toen de eerste folders van speelgoedwinkels binnenkwamen begon Joyce direct met rondjes te zetten om het speelgoed wat ze leuk vind, en Joey doet dit inmiddels ook. Kortom, het Sinterklaasfeest houd de gemoederen bezig.

Op Youtube is Party Piet Pablo de grote hit. En dit jaar heeft Party Piet Pablo een nieuwe film uit. Dus Joyce en Joey zijn enthousiast. Dus vanmorgen zijn we naar de bios geweest. De kinderen vinden het geweldig. Zelfs Joey kan het hele verhaal navertellen. En het allerleukste (voor mij dan…), is dat ik erbij was. Eindelijk weer met z’n vieren op pad!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Wat ontzettend goed en leuk: "Weer met z'n vieren op stap !" Buitengewoon ! Dit is al een heel mooi Sinterklaascadeau, voor jullie alle vier, ondanks dat de Sint en zijn Pieten nog niet in Nederland zijn aangekomen. Heel veel beterschap en heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!