Jos: "Herstellen"

Gepubliceerd op 14 oktober 2018 om 23:12

Vanmorgen neemt Tamara de kinderen alweer vroeg mee op pad. Op het station in Breda is ‘Happy station XXL’, een evenement waarbij diverse diorama’s van Playmobil zijn opgebouwd. Tamara en de kinderen gaan er met de trein naartoe. Dat alleen al is, zeker voor Joey, een belevenis op zich.

Zo heeft papa een rustige dag om te herstellen. Dat herstellen gaat goed, ik wissel rusten af met wandelen. Ook de wond geneest goed. Ik heb een litteken van zo’n 20 centimeter van mijn schaambeen tot ongeveer 10 centimeter onder mijn borstbeen. De eerste steri-strips (hechtpleisters) beginnen los te komen. De wond daaronder ziet er netjes uit.

Ik heb nauwelijks nog pijn en ben bijna vrij in mijn bewegingen. Tuurlijk zit alles nog niet helemaal lekker, maar ik kan mijn eigen veters strikken en dingen van de grond oprapen. Het vervelendst is nog dat mijn broekrand over de wond gaat. In het ziekenhuis heb ik hiervoor een verdikt verband gekregen. Toen ik thuis was dat een probleem. Via internet ben ik erachter gekomen dat het verdikte verband een verband is met polsterwerking heet. Tamara heeft dit gehaald bij de apotheek.

Verder kan ik nog niet veel prikkels hebben. Als de kinderen druk zijn haak ik snel af. Als ik rustig boven zit gaat het beter. Dat voelt voor mij vervelend, het liefst ben ik er gewoon bij. Nog even volhouden Tam, Joyce en Joey. Papa doet z’n best om er zo snel mogelijk weer voor jullie te zijn!

 

Reactie plaatsen

Reacties

tom lonnee
6 jaar geleden

Hi Jos, goed nieuws allemaal. Nu lekker aansterken! Ga je blog nog missen straks, ha ha grapje..

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Ja, leuk, Tamara en de kinderen met de trein mee! ( leuke foto's )
Tijd voor jou om je rust en beweging te nemen. Mooi, dat je wond goed aan het genezen is en dat jezelf je veters al kan strikken. Vooruitgang, prima !! We kunnen ook heel goed begrijpen dat je alle prikkels om je heen nog niet kunt verdragen en dat je dat zelf vervelend vindt ten opzichte van Tamara en de kinderen. Maar dat komt allemaal weer goed ! Voor je het weet sta je op de schaatsbaan ! Beterschap en heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!