Jos: "BBQ"

Gepubliceerd op 13 oktober 2018 om 22:47

Regelmatig lig ik op bed. Ik geef hier ook heerlijk aan toe. De operatie is nog maar iets meer dan een week geleden en ik ben al blij dat ik mij zo goed voel. Maar tegenover ontspanning staat bij mij altijd inspanning. Ik ga elke dag minstens drie keer een rondje lopen. Niet ver, een paar honderd meter, maar wel even bewegen. Dat wandelen gaat erg goed. Ik beweeg me bijna helemaal soepel. Heel anders dan hoe ik een week geleden verkrampt over de gang in het ziekenhuis liep.

Op bed kijk ik wat Netflix of Youtube. Vandaag stuitte ik op een serie video’s op Youtube die het Catharina Ziekenhuis en Omroep Brabant gemaakt hebben over kanker. In de serie worden vier mensen gevolgd tijdens hun proces om van de ziekte af te komen. Heel apart om te zien. Ik herken de ruimtes, de geluiden van het bestralingsapparaat, de kamer waar je wacht voordat je naar een operatiekamer gaat, de emoties, gevoelens en gesprekken. Een mooie serie om te kijken. Hieronder zal ik de eerste video van de serie plaatsen.

Als ik vanmiddag rond kwart over vier beneden kom en naar buiten loop valt de warmte op me. We hebben plannen voor het avondeten, maar in gedachten staat de barbecue al aan. Terloops maak ik hierover een opmerking naar Tamara. Die dacht hetzelfde. Nog geen kwartier later steek ik de barbecue aan en gaat Tamara vlees halen. Het is half oktober… De ijsbaan gaat vandaag open!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Prima, Jos, dat je al korte eindjes wil en kan gaan wandelen en dat na week van je operatie. Je bent een kanjer ! Ja...en dan nog even lekker de barbecue aan in oktober ( met een open schaatsbaan !!!!!! ) Veel plezier met je gezin, doe het rustig aan en stap voor stap kom je steeds sneller op gang ( denken wij ) Dus beterschap en heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!