Jos: "Moe"

Gepubliceerd op 12 oktober 2018 om 22:22

Gisteravond viel ik maar niet in slaap. Ik lig te draaien en te woelen terwijl er niets aan de hand is. Ik ben moe, maar de slaap wil niet komen. Pas rond 2 uur val ik dan eindelijk in slaap. Veel te laat. Daar baal ik van, want ik heb mijn slaap nog steeds hartstikke hard nodig.

Als ik vanmorgen wakker wordt voel ik al dat ik moe ben. Dit wordt een pittig dagje. Joyce en Joey zitten elkaar in de haren en het lukt mij niet om er iets mee te beginnen. Tamara heeft al het idee om naar het bos te gaan met ze en ze besluit eerder te vertrekken dan ze eigenlijk van plan was. Ze neemt Joyce en Joey mee naar Groot Speijck in Oisterwijk. Een bos waar Natuurmonumenten onder de noemer OERRR allerlei interessante wandel- en ontdektochten voor kinderen heeft uitgezet.

Tamara en de kinderen genieten enorm van het herfstbos. Ondertussen sleept papa zich van de bank naar het bed. Hij leest wat en kijkt wat televisie. Stiekem wil ik zoveel meer. Maar ik weet ook heel goed dat dit te verwachten is na een open buikoperatie waarbij ik 25 centimeter darm heb ingeleverd. Het gaat al veel beter dan ik ooit had verwacht! Dus ik kan me er ook wel weer bij neerleggen.

Ik ben blij dat Tam, Joyce en Joey een leuke dag gehad hebben. Vandaag was ik moe. Maar zodra het even kan gaat papa echt weer mee!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Jannie
6 jaar geleden

Super leuke foto's Jos. Daar zul je het even mee moeten doen. Volgende keer kun je misschien al wel mee. Een rustige boswandeling. Misschien mogen opa en oma dan ook wel mee? Grapje hoor. Geniet eerst maar met je lieve gezinnetje. Ze hebben het meer dan verdiend.

Rinus en Marieke
6 jaar geleden

Pa is moe maar moe is niet moe en gaat met de kinderen naar het bos toe ! Je verwoordt het al zelf Jos, pas geopereerd ( en dat was niet zo maar een klein ingreepje ) en dan ben je moe en moe en moe. Dat duurt dan weer een poosje en misschien ( hopelijk ) ben je de volgende dag minder moe. Het bos was mooi en ook onderzoekend interessant. Hou je taai ! Veel beterschap en veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!