Jos: "Gefeliciteerd!"

Gepubliceerd op 30 september 2018 om 22:27

Binnenkort is mijn vader jarig, vandaag wordt de verjaardag gehouden. Gisteravond besproken dat Tamara thuis blijft om te leren. Ik ga met Joyce en Joey op pad richting Zeeland. Ik ben eerst van plan om vroeg richting Zeeland te gaan en daar mee te lunchen. Maar vanuit het niets komt de zombie modus weer tevoorschijn.

Dat wordt thuis lunchen. En tijdens de lunch merk ik dat het geen zin heeft om direct na het eten in de auto te stappen. In plaats daarvan stap ik in mijn bed. Slapen lukt niet dus ik kijk de weergaloze inhaalrace van Max Verstappen op mijn telefoon. In 19 rondes rijd hij van de staart van het veld naar de leidende positie. Erg gaaf wat hij daar laat zien. Helaas zit er op het einde niet meer dan een vijfde plek in.

Iets voor drieën vertrek ik uiteindelijk naar Zeeland. Bij de Kreekrak nog wat oponthoud door werkzaamheden, maar rond vier uur zijn we bij Opa en Oma. Toevallig precies tegelijk met Melvin en Levi. Dus Joyce en Joey hebben hun neefjes direct gevonden. Leuk om te zien!

Gelukkig gaat de rest van de middag goed. Hopelijk gaat de komende week ook goed. De zombie modus is bijna een week weggebleven en die heb ik niet gemist. Goed om Ome Johan even te spreken voor een hobby project wat ik in gedachten heb. Daarover binnenkort meer... Alvast gefeliciteerd Pa!

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Ja, Jos onze computer wil af en toe je blogs niet versturen maar je moeder is nu hier en wat denk je ...............nu lukt het wel.Hopelijk blijft die "zombie modus" niet te veel terugkomen en denk er aan om je rust ook te nemen. Kanjer, blijf het allemaal volhouden en heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Robertsex
5 maanden geleden

Breaking news, live coverage, investigations, analysis, video, photos and opinions from The Washington Post.

https://www.washingtonposttoday.com/