Jos: "Supergoed nieuws!!!"

Gepubliceerd op 19 september 2018 om 12:38

Vanmorgen een gesprek gehad met de oncoloog en de chirurg om de uitslagen van de scans en de operatie om de tumor te verwijderen door te spreken. De scans zien er erg goed uit. De tumor is met 75% geslonken!

Omdat de effecten van de bestralingen en chemo's doorwerken tot drie maanden na de laatste behandeling zal de tumor nog verder geslonken zijn tegen de tijd dat ik geopereerd wordt. Er is zelfs kans dat er bij de operatie geen tumor meer wordt gevonden!

Dit is goed nieuws omdat de kansen dat de kanker terugkomt hierdoor afnemen. Alles waar we de afgelopen maanden doorheen zijn gegaan is niet voor niets geweest. Wow, wat een opluchting voor mij. Vooral omdat de scans na de chemo niet zo positief waren.

Dan de operatie. Die zal over vier tot zes weken plaatsvinden en ongeveer twee uur duren. Het wordt een open buikoperatie. Na de operatie zal ik ongeveer een week in het ziekenhuis liggen en vier tot zes weken moeten herstellen. Maar voor het zover is… Eerst genieten van deze uitslag!

 

Reactie plaatsen

Reacties

piet en mariandel
6 jaar geleden

hoihoi Jos en Tamara dat zijn hele mooie berichten geniet ervan en spaar je krachten voor de operatie gr. De Louwsen

Karin & Guido
6 jaar geleden

Wat een geweldig nieuws Jos!! Super, vol vertrouwen naar de operatie toe zo en nu inderdaad van deze uitslag genieten!! Liefs voor jullie allemaal!!

Tom Lonnee
6 jaar geleden

Geweldig fijn nieuws Jos! Volgens mij is dit boven jullie verwachting!! Ook prachtig om te vernemen dat met deze uitslag de kans op terugkeer van de kanker ook is geslonken..

Marijke Hoogesteger
6 jaar geleden

Wouw dat is super goed nieuws!!

Groetjes uit biezelinge

Max en marijke

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Beste Jos en Tamara en kinderen dit is een geweldig bericht !!!!!!!!!! Het kwartje krijgt steeds meer kracht om gewoon rechtop te blijven staan !
Buitengewoon !!!!!Genieten jullie maar "lekker"van deze buitengewoon goede uitslag. En...........friet en een hamburger eten met 9 vingers gaat ook goed hoor ! Heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tannie
6 jaar geleden

Geweldig nieuws.Geniet er van met jullie gezin..

Bianca
6 jaar geleden

Gefeliciteerd met dit goede nieuws! Ik ga er eentje op drinken. Geniet ervan!
Liefs Bianca

Mark Robinson
6 jaar geleden

Van harte gefeliciteerd, Jos!

Marijke
6 jaar geleden

Wat een super goed nieuws Jos !

Marijke
6 jaar geleden

Tjemig Jos wat zie je er gehavend uit met de schaafwonden op je smoel ! wat een pech dat je met het skeeleren onderuit bent gehaald. Dat zal zeker per ongeluk zijn gebeurd. Het ziet er wel heel stoer uit hoor die schammen , maar dit zijn geen fratsen hoor, zeker nu niet ! Hou je haaks !