Jos: "Mijn nieuwe leven"

Gepubliceerd op 18 september 2018 om 23:32

Vandaag staat bij TMC, mijn werkgever, de Q-meeting (kwartaalmeeting) op het programma. Voor mij een kans om even terug te keren naar mijn ‘oude leven’ waar ik abrupt uit weggerukt ben door de kanker. Mijn werk wat ik altijd met veel plezier en energie gedaan heb.

Ik heb de kans genomen om voor de groep te staan. Om mijn collega’s te vertellen over mijn afgelopen half jaar. Erg fijn voor mij om iedereen te zien, te spreken en mijn verhaal te vertellen en mensen te bedanken voor de support die ik ontvangen heb. Raar om er een half jaar tussenuit te zijn. Goed te zien dat TMC niet stil heeft gezeten.

Ik zie er erg naar uit om weer terug te komen bij de club. Weer met iets anders bezig te zijn dan de kanker die sinds de diagnose mijn leven heeft bepaald. Ik hoop met hetzelfde plezier en energie weer terug te keren. Kortom, ik zie uit naar mijn ‘nieuwe leven’.

Het nieuwe leven omdat de kanker een enorme indruk achter laat. Ik hoop morgen te horen hoe ik fysiek van de kanker af kom. Maar de ervaringen van het afgelopen half jaar zijn onderdeel van mij geworden. Ik hoop de levenslessen van de diagnose darmkanker positief te gebruiken in mijn nieuwe leven. Ik kijk ernaar uit!

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Goed, dat je je collega's zelf hebt kunnen vertellen wat er allemaal met je is gebeurd. Ook om iedereen weer te zien ! En............vooral dat hele verhaal aan hen te vertellen en er naar uit zien dat je weer hoopt om met plezier terug te komen ! Prima !Het geeft je weer kracht om aan "een soort van iets nieuws" te beginnen waar je toch iedereen al kent. Dit zijn levenslessen die jij/jullie nooit meer vergeten ! Heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!