Jos: "Mossels"

Gepubliceerd op 4 september 2018 om 23:41

Vandaag een rustig dagje. De kinderen gaan naar school en daarna naar de opvang. Dan kan Tamara rustig voor school werken en ik heb alle rust thuis. Nu de hectiek rond 24KiKa over is kan ik me gaan richten op de operatie.

Volgende week maandag en dinsdag ga ik wederom door de scans. Eerst door de MRI en daarna door de PET/CT-scan. Aan de hand van de beelden die dan gemaakt worden gaan de chirurg en de oncoloog de operatie voorbereiden. 19 September heb ik een gesprek met beide waarbij ik de details van de operatie te horen krijg. Ook wordt dan de datum van de operatie bepaald.

Toen ik in het ziekenhuis lag voor de stoma-operatie lag ik op de kamer met iemand die op dat punt wat in zijn behandeling tegen slokdarmkanker. Zijn slokdarm zou worden verwijderd. Ik herinner me dat ik toen heel benieuwd was wanneer ik op dat punt zou staan. Wanneer zou de kanker echt uit mijn lichaam zijn? Het is gek te realiseren dat het ongeveer over een maand ongeveer zover is.

Terug naar vandaag. Op 24KiKa heb ik heerlijk liggen slapen in mijn slaapzak op mijn luchtbedje. Ook het eten en drinken bleef lekker koel door onze koelbox. Die spullen liggen opgeslagen in Yese bij mijn ouders. Vanmiddag heb ik de spullen teruggebracht. Een mooi excuus om verse mossels mee terug te nemen naar Tilburg. Goed om de eiwitten aan te vullen. Ze zijn heerlijk!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

De scans komen er aan ! De gesprekken over de operatie en dan de operatie. Dat wordt nog even lekker trainen om er fit voor te zijn ! Wat kunnen we dat toch allemaal makkelijk schrijven maar jij moet het ondergaan ! Je weet het: je bent een kanjer, een volhouder, een doorzetter. We zouden zeggen eet maar flink veel mossels dat geeft ook weer een duw aan de wagen ! Heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!