Jos: "Reacties"

Gepubliceerd op 2 september 2018 om 23:01

Is het verstandig? Gaat het me wel lukken? Moet ik dit wel doen? Kan ik het maken? Ik heb me alles afgevraagd voor ik me ingeschreven heb voor 24KiKa. Het was een kleine week na de laatste bestraling en chemotabletten. Een kleine week nadat ik mijn eerste voorzichtige snellere meters op de skeelers maakte. Het voelde goed om weer op de wieltjes te staan nu een eventuele valpartij mijn behandeling niet in de weg staat. En toen kwam ik op de website voor 24KiKa. Is een kleine week genoeg?

Aan de andere kant, hoe mooi kan het zijn? Er is een evenement wat mijn zomersport combineert met het opbouwen van conditie en een goed doel. Het goede doel is ook nog eens een doel wat mij persoonlijk raakt omdat ik zelf kanker heb en omdat ik uit de familie hoor wat KiKa allemaal doet. En vooral, ik voel dat ik weer wat kan. “Just do it” is een levensmotto van mij. Niet twijfelen, doen!

Ik ben blij dat ik meegedaan heb. 24KiKa is goed verlopen. De sfeer was geweldig. Ik heb een leuk tempo kunnen rijden en alle beurten volgehouden. Geen klagen! Ik mis routine, maar mijn conditie is, ondanks alle behandelingen, goed. Vandaag ben ik vrij stilletjes, maar dat heb ik er graag voor over!

Wat me diep raakt zijn de reacties van mensen. Geweldig hoe iedereen meegeleefd en ondersteund heeft. Het is moeilijk woorden te vinden om iedereen te bedanken, dus ik houd het simpel. Ontzettend bedankt!!!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Anne Wiersma
6 jaar geleden

Lieve Jos,
Stilletjes! Maar toch weer een reactie op je blog!!
Wij bedanken jou omdat je zo'n voortreffelijk voorbeeld voor ons bent onder jouw omstandigheden!!
Petje af! liefs Anne

Sylvia van Stee
6 jaar geleden

Kippenvel als je dit leest en de foto's ziet. Wat een prestatie

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Hele mooie ontroerende foto's. Je hebt een prestatie geleverd waar we allen ons petje diep voor af kunnen nemen !!!!!!! Jos,je bent een kanjer !!!!!!! Hou dat zo vol !!! Heel veel STERKTE !!!!!!!!!!