Jos: "Bijzonder"

Gepubliceerd op 1 september 2018 om 23:31

24KiKa is heel bijzonder. De sfeer is heel bijzonder. De sportieve prestaties zijn heel bijzonder en sporten voor een goed doel is heel bijzonder. Toen ik mezelf anderhalve week geleden inschreef heb ik niet stil gestaan bij hoe bijzonder het is en zou worden.

Toen eind maart de ijsbaan dicht ging voor de zomer deed het pijn om mijn schaatsen uit te doen. Ik wist niet of ik ooit nog zou schaatsen. Dit skeelerseizoen heb ik de eerste skeelertraining meegedaan. Diezelfde week kreeg ik mijn stoma. Daarna begonnen de chemo’s en bestralingen. Afgelopen maandag heb ik de skeelertraining weer meegedaan en deze winter hoop ik op het ijs te staan. Bijzonder!

Terug naar 24KiKa. Arjan Mombarg is de deelnemer die voor de 600km ging. Hij rijd 213 ronden. Goed voor 617,7 kilometer. Meer dan 3x de Elfstedentocht. Hij haalt tevens het grootste individuele geldbedrag op voor KiKa. Wat een held. Bijzonder! De 17 jarige Lotte rijdt 154 ronden, 462km. Heldin. Bijzonder!

De teams van Skating Brabant zijn samen goed voor ruim 3000 euro. Ons duo, een vader en dochter die samen 24 uur hebben geskeelerd, is goed voor 183 ronden. Wow! We hadden twee teams. Skating Brabant 1 rijdt 159 ronden en Skating Brabant 2 174.

Wat me het meest bijblijft is de sfeer. Het opgehaalde bedrag, €126.584,34 voor KiKa. En de laatste ronde met Opa, Papa en Joyce. Jade, Joost, Dim en Frank. Bijzonder! En ik moet Joyce geloven…

 

Ps. De uitslag van de loterij staat online!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Jannie
6 jaar geleden

Voor ons geen prijs op de loten. Onze grootste prijs hebben we gisteren binnen gehaald. Daar te staan samen met Tamara, Joyce en Joey. Om met eigen ogen te kunnen zien hoe Jos zijn rondjes reed. Dat was voor ons de hoofdprijs.

Karin
6 jaar geleden

Diepe buiging voor jou Jos!! Echt zo top dat je dit hebt gedaan! Joyce heeft gelijk, haar papa is bijzonder!

Sylvia van Stee
6 jaar geleden

Wow. Fantastisch Jos.

Bram en Marie Slabbekoorrn
6 jaar geleden

Jos gefeliciteerd met je prachtige prestatie zo zie je maar,waar een wil is,is er een weg.En leuk, we hebben een geweldige kunstenaarres in de famllie

Rinus en Joke Slabbekoorn
6 jaar geleden

In gedachten gisteren diepe buiging voor je gemaakt ,hoe bijzonder is deze prestatie die jij geleverd heb.ik ga vanavond kijken of we prijs hebben maar heel eerlijk da's bijzaak hoofddoel was de kika!!!

Kees en Thea
6 jaar geleden

Jos hier zijn bijna geen woorden voor!
Zo geweldig goed en dapper!
Je doet het toch maar!!

Tannie
6 jaar geleden

Fantastisch gedaan.Gefeliciteerd.

Marij-Daniëlle
6 jaar geleden

Wat een knappe prestatie Jos echt petje af hoor! Had het er nog met je moeder over wat een wilskracht en doorzettingsvermogen om zeker trots op te zijn. Geen winnend lot maar de echt winaar dat ben jij 😉.

Anne Wiersma
6 jaar geleden

Lieve Jos: jij mag jezelf op de lijst zetten van Maarten v.d. Weijden!!
Jij bent minstens zo stoer als hij. Want jij zit nog in het genezingsproces! Wat zal je familie trots zijn!
Het is heel spannend om achteraf te horen hoe je weer bekomen bent! Je zal wat rustdagen nodig hebben lijkt mij!
Dat heb je meer dan verdiend: BRAVO!
Ik had het heel druk en las te laat je blog, maar ga nu geld storten voor KIKA!!! Dikke zoen Anne.

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Prachtig dat je het zo goed hebt gedaan. prachtig dat jullie zo'n groot brdrag hebben "binnengereden". Prachtig dat je met z'n allen samen de laatste ronde hebben gereden. We hebben veel respect voor jou, Jos ! Buitengewoon. Heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!

Rinus en Marieke
6 jaar geleden

Prachtig dat je zo'n prestatie hebt geleverd ! Prachtig dat je zoveel kilometers hebt gereden ! Prachtig dat jullie zoveel geld op hebben gehaald !
Prachtig dat jullie het laatste rondje samen hebben gereden !
Prachtige woorden van Joyce !!!!!!!!!!!
We hebben heel veel respect voor je Jos !
Heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marlies van Nieuwenhuyzen
6 jaar geleden

Jos, ik volg al een tijdje je blog maar reageren kon ik niet (vraag je ma de reden) Maar nu moest ik wel! Wat een kanjer ben jij en wat een prestatie heb je daar neergezet! Net klaar met alle zware kuren en dan zo'n monstertocht. Petje af! Ik heb grote bewondering de manier hoe jij samen met je vrouw, kinderen en familie deze 'sluipmoordenaar' te lijf gaan. Ik wens je dan ook alle goeds en heel veel sterkte!!!