Jos: "Goedemorgen"

Gepubliceerd op 1 september 2018 om 09:14

Zzzzzz… Om vijf uur heb ik mijn dienst overgeslagen. Ik lag zo lekker te slapen dat de rest van het team besloten heeft om mij te laten liggen. Daar ben ik niet rouwig om. Heerlijk uitgeslapen begin ik mijn tour om half acht.

Ik spreek met het team af dat ik een uur rijdt. Dan heb ik mijn schade van de nacht ingehaald. Het zonnetje komt voorzichtig op. De mist hangt boven het meertje en de dauw zit nog in het gras. Heerlijk om dan de wieltjes over het asfalt te horen suizen.

We zitten inmiddels op ¾ van de tocht. Achttien uur gehad, nog zes uur te gaan. De solo rijder die 600km gaat rijden zit op schema en heeft meer dan 474km afgelegd. Knap!

Met mij gaat het goed. De spieren protesteren wat, maar de ronden gaan goed. Wij zitten met het team op 131 ronden. Een kleine 400km. Mooi!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Marijke
6 jaar geleden

Wouw knap gedaan hoor enorme prestatie 💪💪
De laatste loodjes nog !!!
Je krijgt zo support uit zeeland
Geniet ervan vandaag !!😁

Groetjes uit biezelinge

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Prima , dat je extra rust hebt gekregen. Je geeft ze nu toch een uur i.p.v. een half uur ! Wat geweldig. Je bent al een eind. Volhouden, doorgaan en die wieltjes zoeven zo maar naar het aantal kilometers die je moet rijden. Nogmaals heel veel succes. We zien dat het ook lekker weer is ! Probeer vol te houden. Sorry, dat mogen we eigenlijk helemaal niet tegen jou zeggen. Je houdt dit gewoon vol. Succes, succes en.....heel veel STERKTE !!!!!!!!!!

Bernise
6 jaar geleden

Klinkt goed Jos! Ga zo door.

Bjarne
6 jaar geleden

Goed bezig Jos, zo kennen we je weer. Succes met de laatste loodjes!

Gr Bjarne

Sylvia van Stee
6 jaar geleden

Heel erg met je meegeleefd. Bijzonder, wat een prestaties