Jos: "Donker"

Gepubliceerd op 1 september 2018 om 01:55

Wow, in één woord wow! Wat een mooi evenement! De sfeer is geweldig. De sportieve prestaties. De redenen om te skaten. En… De tijd. We zijn al lang bezig, maar nog niet op de helft!

Ik heb al twee keer in het donker gereden. Vanmorgen om vijf uur mag ik weer. Straks ga ik even mijn ogen dicht doen, maar niet voordat ik een paar sportieve prestaties in het zonnetje gezet heb.

Er rijdt iemand solo mee die van plan is om meer dan 600 kilometer te rijden. Drie Elfstedentochten in 24 uur! Een stuk of vijf mensen rijden de 24 uur solo. Daarnaast rijden er duo’s. Mensen die samen de 24 uur volmaken. Ook bij Skating Brabant rijdt en duo. Vader en dochter. Respect!

En nu… Ga ik snel mijn ogen dicht doen. Voor ik het weet is het vijf uur!

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Jannie
6 jaar geleden

Wow! Net wakker. Gauw de blog gelezen en ja hoor! Om 5 uur weer. Die heb je dus ook net volbracht als het goed is. Tjonge wat zijn er veel mensen die tot het uiterste gaan om geld binnen te halen voor het goede doel. Respect voor al die mensen. Of je nou het Veerse Meer over zwemt met alleen je armen of 55 km zwemt of mijn part lege flessen verzamelt. Het verdient allemaal een dikke pluim. Je gedachten zijn bij je medemens. Diep respect. Succes verder Jos en alle andere mensen op de skates vandaag. We komen er aan. Om jullie aan te moedigen. En natuurlijk om ook nog iets van die bijzondere sfeer te mogen proeven. Volgende week zijn we zelf aan de beurt. Eerst met de collectebus langs de deuren voor KWF en dan fietsen voor de landelijke Ride for the Roses. Ook daar zal weer heel veel geld opgehaald worden. Het is nog steeds hard nodig. Voor al die mensen met kanker. We gaan er voor.

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Heel veel succes ! Als je moet slapen, slaap ze !!!! Buitengewoon ! En dan weer op naar dat prachtige evenement met die geweldige sfeer. We hebben ontzettend veel respect voor je dat je dit allemaal voor elkaar krijgt Jos ! Maar je bent een kanjer, een doorzetter en een volhouder. Heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!