Jos: "Twee weken clean"

Gepubliceerd op 30 augustus 2018 om 00:12

Het is twee weken geleden dat ik voor de laatste keer op het bestralingsapparaat lag. Ook twee weken geleden dat ik de laatste chemopillen geslikt heb. Time flies! Toch merk ik de gevolgen van de bestraling en de chemo. Vandaag hebben we een afspraak met de tandarts, die merkt dat mijn tandvlees snel bloed. Logisch, ook mijn huid is teer en pukkelig.

Vanmiddag ben ik ook weer overvallen door een vreemde moeheid. Ik noem het moeheid omdat ik erbij geeuw. Maar het vervelendst is dat alles op die momenten langs me heen gaat. Ik schiet dan terug in de ‘zombie modus’. Na het avondeten gaat het ook van het een op het andere moment weer over. Net of iemand het lichtknopje terug aan zet.

Die moeheid is wat ik het meest vrees bij 24KiKa. Van vrijdag op zaterdag zal ik weinig slapen. Skeeleren lukt wel, dus hopen dat de ‘zombie modus’ uitblijft. Vandaag zijn mijn gedachten ook veel bij mijn achternichtje Jade die nieuwe stamcellen krijgt. Dat geeft 24KiKa voor mij een extra dimensie. Ik krijg direct mee wat Stichting KiKa allemaal bereikt heeft.

Mijn loten voor 24KiKa zijn nu echt uitverkocht. Je kunt nog steeds sponsoren door wijn te kopen of een directe donatie te doen. Als je voor een donatie kiest kun je bij ‘ik steun deelnemer’ mijn naam, Jos de Bel, invullen. In totaal heb ik 148 loten verkocht à €2,50 per stuk. Dat is €370,- totaal. Om trots op te zijn. Bedankt allemaal!!!

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Jannie
6 jaar geleden

Ook namens ons bedankt voor jullie spontane reactie wat het kopen van loten betreft. Natuurlijk zijn wij enorm trots dat Jos dit doet. Als ouders ben je ook bezorgd. Zou je dit nou wel doen. Probeer eerst zelf maar eens beter te worden. Dat is het eerste wat er in ons op kwam. Ook wij zien en horen nu van heel dichtbij wat KIKA doet voor de kinderen met kanker. Jos veel succes zaterdag. We gaan jou en alle anderen die mee gaan strijden aanmoedigen. Liefs pa en ma.

Tannie de Schipper
6 jaar geleden

Ik wens je heel veel succes zaterdag,Jij hebt al veel doorstaan dit gaat jou ook lukken.We duimen voor jou en je team.
Liefs Tante Tannie

Tom Lonnee
6 jaar geleden

Hi Jos, ik geloof dat ik je vorige week vrijdag gemist heb, ik zag je op een foto staan op FB bij FEEST-Skate. Jammer.... Had je graag ff gezien. Ik wil je heeeel veel succes wensen de komende dagen bij KIKA24! en veel plezier ook natuurlijk. Hup Jos!

Sylvia van Stee
6 jaar geleden

Veel succes zaterdag, Jos

Rinus en Marieke
6 jaar geleden

Hopelijk valt die moeheid mee bij 24 KiKa, dat hopen wij tenminste. Die "Zombie Modus" moet maar even achterwege blijven. Hopelijk slaan de nieuwe stamcellen bij Jade aan ! Ja, Jos, het is allemaal geen rozengeur en maneschijn maar we hopen dat "het nu bekende kwartje" de goede kant op zal gaan vallen. Bel, bel, buitengewoon dat je al je loten hebt verkocht. We hebben ze met veel liefde gekocht voor jullie allemaal en voor allen die aan deze ziekte lijden.
Heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!