Jos: "Voorbereidingen 24KiKa"

Gepubliceerd op 30 augustus 2018 om 22:45

Het is tijd om de tas in te pakken voor 24KiKa. Of ja, zeg maar gerust tassen. Stiekem moet er veel mee. Ik begin met mijn sportkleding en valbescherming. Dan een winterjas, een muts en handschoenen want de nachten zijn koud en dan bedenk ik… Dat de kampeerspullen in Yese liggen. Dus ook mijn luchtbed en slaapzak.

Tamara is gaan lunchen dus ik heb geen auto. Op zich niet heel erg, want ik voel me niet heel fris (lees, zombie mode). Dus om dan achter het stuur te kruipen. Maar rond drie uur komt Tamara thuis en voel ik me wat beter. De kampeerspullen halen. Als ik in Yese ben hoor ik dat er drie kwartier file staat bij Bergen op Zoom. Dus eet ik ook nog een hapje mee in Yese.

Dat betekend wel dat ik laat terug ben. Zodoende zijn mijn tassen nog steeds niet helemaal ingepakt. Ik was nog zo van plan om voor de verandering eens een dag van te voren alles in te pakken en klaar te hebben… Mislukt!

Dus nu snel naar bed. Morgen om deze tijd is het zover. Dan sta ik op de skates voor 24KiKa. Ik heb er zin in en ik ben er, bijna, klaar voor!

Ps. De loten voor 24KiKa zijn uitverkocht. Je kunt nog steeds sponsoren door wijn te kopen of een directe donatie te doen. Vul bij ‘ik steun deelnemer’ mijn naam, Jos de Bel, in.

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Jos, we wensen je heel veel succes in Biddinhuizen bij de "24 KiKa". Hopelijk ben je niks meer vergeten ! Dan wensen we jullie allemaal heel veel plezier en Jos ,jou wensen we heel veel STERKTE toe in deze toch wel zeer bijzondere "24 KiKa". Heel veel STERKTE !!!!!!!!!

Corrie slabbekoorn
6 jaar geleden

Heel veel succes , we zullen voor je duimen

Thea en Kees
6 jaar geleden

Jos, heel veel succes!
Je bent een geweldige KANJER!
We wensen je een mooie en fijne tijd!
Ook de aanmoedigers veel succes want het zal best heftig zijn!
xxx

Stefanie
6 jaar geleden

Heel veel succes Jos!