Jos: "Rustdag"

Gepubliceerd op 25 augustus 2018 om 22:30

Na inspanning komt ontspanning. Gisteren heb ik veel gedaan met als toppunt de feestskate. Dat betekend vandaag rustig aan doen. Mijn batterij is nog lang niet zoals vroeger. Soms gaat het heel goed, maar vaak betekend dat rusten.

Vanmorgen lag ik nog heerlijk te slapen toen Joey mij wakker maakte. En dat doet hij zoals een vrolijke kleuter dat doet. Een grote kus, daarna direct door naar het stoeien. Goedemorgen papa!

Vanmiddag heb ik samen met Joyce de lagers van mijn skeelers schoongemaakt en gesmeerd. Leuk om te zien hoe graag Joyce wil helpen en dat ze geïnteresseerd is in de techniek. Daarna heb ik de administratie van de loten voor 24KiKa bijgewerkt. Bedankt iedereen die de strijd tegen kanker wil sponsoren!

Een rustdag vandaag.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Joke Slabbekoorn
6 jaar geleden

hoi Jos tja nu moet je weer je administratie bijwerken wil ook nog 4 loten .en respect voor je zoals je alles op/aanpakt

Jaap en Ella
6 jaar geleden

Jos wat goed van je dat je dit gaat doen.Respect ..We willen je graag sponseren.Dus ook vier loten voor ons ..

Rinus en Marieke
6 jaar geleden

Leuk dat Joey je dan zo wakker komt maken ! Ook dat Joyce zo geïnteresseerd is in techniek. Dat gaat nog wat worden ! En even een rustdag tussendoor dat mag ook wel eens hoor ! Hopelijk worden er veel loten gekocht dan kan jij op je rustdag de administratieve taken verwerken. Succes ook daarmee ! En......ook weer heel veel STERKTE !!!!!!!!!!