Jos: "F.E.E.S.T."

Gepubliceerd op 25 augustus 2018 om 00:53

Als je in de zomermaanden op vrijdagavond rond acht uur door het centrum van Tilburg loopt hoor en zie je ze vanzelf. Tenminste, als het niet regent. Het eerste wat opvalt is de muziek. Om de muziekbuggy rijdt een groep van zo’n 50 à 60 man op de skeelers. Dat is de Friday Early Evenin’ Skate Tilburg, oftewel F.E.E.S.T.

Het is een ervaring om met een groep enthousiaste skaters op pad te gaan. Omdat het centrum van Tilburg vanaf ons zo’n 10km rijden is ben ik er niet altijd bij. Maar als het even kan… Vandaag kon het. Voor de eerste keer deze zomer ben ik mee geweest met de feestskate. Heerlijk om bij te kletsen en lekker te skeeleren. Gelukkig is er niets veranderd!

Vandaag gaat de route naar Goirle. Omdat het al later in het seizoen is vallen we na de drinkpauze in het donker. Het beeld word alleen maar mooier door alle verlichting van de skaters. De totale route was 26km wat we met een gemiddelde van 17 km/u afgelegd hebben.

Conclusie van vanavond, ik ben blij dat ik meters kan maken op de wieltjes! Volgende week ben ik niet bij de feestskate omdat ik dan op de skeelers sta in de strijd tegen kanker. Dan is ons team in Biddinghuizen voor 24kika. Mocht je willen sponsoren, loten kopen kan via mij à €2,50 per stuk. Stuur een email, Whatsapp, of reageer op deze site (kan ook anoniem!), bel of kom langs. Namens KiKa, bedankt!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Jannie de Bel
6 jaar geleden

Fantastisch Jos dat je dit doet. Maarten van der Weijden was je grote voorbeeld. Nog 2 operaties te gaan en nu al bezig met "hoe kan ik wat betekenen om de overlevingskansen bij kanker te vergroten". Er is geld nodig voor onderzoek. Veel geld. Helaas weten we in de familie maar al te goed hoe belangrijk het is dat die onderzoeken gedaan worden. Één van die onderzoeken heeft bij jou voorkomen dat je doodziek geworden zou zijn van de chemo. Nu ga je ruim twee weken na de bestraling al skeeleren voor KIKA. Heel veel succes. Bezorgd maar bovenal trots.

Jopie en Johan
6 jaar geleden

wil vier lotjes van je kopen hoe kan ik ze betalen

hoor het wel johan en jopie

Ineke van Gestel
6 jaar geleden

Hoi Kanjer,
Volg je op de voet 😉
Zo positief als jij bent en schrijft, heerlijk.

Wil 4 loten van je, laat Tamara mij maar appe, dan komt de betaling via haar.

Groetjes Ineke.💋

Rinus en Marieke
6 jaar geleden

Dat is even fantastisch dat F.E.E.S.T. en dat jij daar gewoon even aan mee doet. Jos, je bent buitengewoon bezig. Niet alleen op de wieltjes maar ook met het denken aan de toekomst. Skeeler zo door en ook volgende week in Biddinghuizen !!!!! Ontzettend veel STERKTE !!!!!!!

Bjarne
6 jaar geleden

Erg goed om je weer bij FEEST te zien. Ik heb je blogs gevolgd en vond het fijn je weer gesproken te hebben, je gaat de goede kant op! Succes komen weekend tijdens de 24-uur, stoer om dit te doen “tijdens” je behandeling. Zie je snel weer!