Jos: "24 uur skeeleren"

Gepubliceerd op 23 augustus 2018 om 23:48

De oncoloog heeft mij op het hart gedrukt om te zorgen dat mijn conditie goed is voor de operatie. Die operatie zal ergens rond oktober plaatsvinden. Tijdens de chemo’s en bestralingen heb ik gesport om in conditie te blijven. En nu de bestralingen en chemo erop zitten bind ik de skeelers onder om harder te rijden zonder de kinderen. Mocht ik vallen heeft dit geen invloed op mijn behandelingen. Ik doe wat de oncoloog van me vraagt. Sporten!

Gisterenavond viel mijn oog op 24kika.nl. Een evenement waarbij 24 uur geskeelerd wordt om geld op te halen voor Stichting Kinderen Kankervrij. Hoe mooi kan het zijn. Dan kan ik skeeleren combineren met conditie opbouwen en haal ik ook nog geld op voor onderzoek naar kanker. Dus vandaag heb ik mij aangemeld. Ons team gaat 24 uur skeeleren!

Nu doe ik dit niet helemaal voor niets. Ik herken mezelf in het verhaal van Maarten van der Weijden, de elfstedenzwemmer. Overlevingsschuld. Waarom is mijn prognose goed en die van anderen niet. Vechten tegen kanker is geen wedstrijd die je wint of verliest. Het is het verhaal van het kwartje wat de goede of slechte kant op valt. Onderzoek naar kanker zorgt ervoor dat het kwartje vaker de goede kant op valt. Helaas valt voor 25% van de kinderen met kanker het kwartje de verkeerde kant op. Dat kan beter! Doneren kan via de site of je kunt via mij loten kopen. 31 augustus en 1 september sta ik op de skeelers!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Tom Lonnee
6 jaar geleden

Ik heb zelf ook 2 maal 24 uur geskate voor KiKa. Dat is wel een paar jaartjes geleden. Veel plezier met trainen Jos! Doe mijn maar 4 loten.

Sylvia van Stee
6 jaar geleden

Wat goed van je, Jos. Doe voor mij maar 4 loten. Ik geef het geld aan je moeder. Komt het zeker goed

Thea
6 jaar geleden

Knap hoor Jos!
Ik wil ook 4 loten.
xxx

Rinus en Marieke
6 jaar geleden

Wat een prestatie die jij gaat leveren. En........dat je oog dat viel.....op 24kika.nl . Prachtig dat je hier aan mee gaat doen. Wat ben je toch een kanjer !
Dan veranderen we dat dat verhaal van die wedstrijd met "um" gelijk in: "Het verhaal van het goede of slechte kwartje". En doe voor ons maar 8 loten, we geven het geld wel even aan pa of ma.Heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!