Jos: "Dipje"

Gepubliceerd op 20 augustus 2018 om 23:38

Lang verwacht en toch gekomen… Vandaag heb ik een behoorlijke dip. Ik merk al een paar dagen dat mijn ontlasting dunner is. Dankzij mijn stoma heb ik daar geen last van. En vandaag merk ik dat mijn energie op is. Ik ben moe, hangerig en ik heb een zeurderige hoofdpijn.

Toch klaag ik niet. Dat doet Maarten van der Weijden ook niet. Hij moest opgeven na 163km en 55 uur zwemmen. Maar bij de huldiging is hij aanwezig. En hij lacht ook nog! Wat een bovenmenselijke gigaprestatie! Maarten heeft meer dan 2,5 miljoen euro bij elkaar gezwommen. Dat geld gaat naar individuele projecten die uitgezocht zijn in samenwerking met patiëntenorganisaties. Nu is het aan de onderzoekers om net zo’n prestatie neer te zetten als Maarten!

Vandaag stond er nog iets bijzonders op het programma. De eerste schooldag van Joyce. Ze zegt dat ze niet veel zin heeft om te gaan, maar dapper stapt ze samen met mijn naar school. Rugtas om en gaan! Als ze thuiskomt heeft ze een leuke dag gehad op school. Ik had niet anders verwacht. Ik denk dat ze morgen met een lach op haar gezicht naar school gaat. Onze eigen held!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Jammer van het dipje. Maar even een "down" en dan weer een "up" en je zit weer op de juiste golflengte.Met een knopje kon je dat vroeger verdraaien aan de radio en nu: hoe toevallig ook zitten er in Reimerswaal waar Yerseke ( Yese ) toebehoort ook weer mensen zonder radio vanwege de omschakeling van de kabel. En Delta ( het energiebedrijf heeft iedereen nog zo proberen te informeren wat je allemaal moest doen om te voorkomen dat er geen geluid uit je radio zou komen en geen beeld op je t.v. zou verschijnen als je niet deed wat ZIJ zeiden ) Maar het schijnt nogal mee te vallen !!!!! Yese is nog in de ether ! We dwalen af. Jos, Tamara en kinderen: heel veel STERKTE !!!!!!!!! p.s. Leuk dat Joyce "het naar school gaan" leuk vond !!!!!