Jos: "Trendsetter"

Gepubliceerd op 5 augustus 2018 om 23:56

Als iemand aan mij vraagt wat ik deze zomervakantie ga doen antwoord ik dat ik vijf weken ziekenhuis geboekt heb. We vieren onze vakantie in Nederland. Volgens nu.nl heb ik daarmee een trend gezet. Vandaag lees ik het artikel ‘Waarom vakantie in eigen land ongekend populair is’. Volgens het artikel hoef je helemaal niet naar Toscane voor zongarantie. Arme mensen die achteraan sluiten in de file op zwarte zaterdag, had je de laatste trends maar moeten volgen.

Toch gingen we naar het buitenland als we mochten kiezen. De afgelopen jaren zijn we in Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Kroatië, en Italië. Stuk voor stuk mooie landen met hun eigen charmes. Een andere omgeving ontdekken en klungelen met de taal die ze daar spreken. We hebben al heel wat vakantieavonturen beleeft.

Maar als het niet gaat zoals het moet dan moet het maar zoals het gaat. Mijn zomervakantie bestaat uit ritjes richting het ziekenhuis… En daaromheen zoveel mogelijk leuke dingen doen. Skeeleren met de kinderen, zwemmen, het badje opzetten in de tuin en dingen in de buurt bezoeken. Eigenlijk vervelen we ons geen moment. Papa kan niet overal bij zijn vanwege het zonnetje en zijn ziekte, maar we maken er het beste van. En eigenlijk… Eigenlijk heb ik het buitenland nog niet gemist!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Jannie en Rinus de Bel
6 jaar geleden

Ook wij vieren vakantie in eigen land. Eigenlijk bevalt het bij ons ook best goed. In het Brabantse land staat onze caravan. Om jullie bij te staan als het nodig is. Met dank aan Monique en Theo van minicamping "Het Paradeske" in Goirle. Vanaf het 1e telefoontje voelden we ons vertrouwd en werd er meegedacht. Die Brabantse gemoedelijkheid doet ons goed. Jos en Tam en kids. Iedere dag dat het goed gaat is er één en zijn we weer een stukje verder in de tunnel.

Bianca
6 jaar geleden

Wat fijn dat je ondanks alles redelijk goed voelt en kunt genieten van de momenten die er toe doen. Ik gun het je van harte. Nog een fijne “vakantie” in eigen land gewenst!

Will van den Boom
6 jaar geleden

Wat knap van jullie om zo jullie leven aan te passen aan de omstandigheden en dan toch te genieten. Ook wij zijn aangewezen op,een dagje uit en dat al jaren op een rij. En dat genieten wij u optimaal. Beroepsmatig was ik ooit veel onderweg. Maar nu weten wij dat de bomen in Spanje net zo groen zij als in Nederland. En wat de mensen betreft kan men hier ook lieve en meelevende mensen tegenkomen. Wij hebben diverse keren in jullie gelijke omstandigheden verkeerd . Hier is bijna alles redelijk goed gekomen. Wij wensen dit ook voor jullie. Geloof, hoop en geniet . Alles komt goed.

Rinus en Jannie
6 jaar geleden

Ook namens ons bedankt voor jullie hartelijke lieve woorden. We hopen dat jullie nog jaren van de leuke dagjesreizen mogen genieten. Hartelijke groet van Rinus en Jannie

Rinus en Marieke
6 jaar geleden

"En eigenlijk heb ik het buitenland nog niet gemist" is een zin met veel inhoud voor jou ! En eigenlijk is het ook zo................maar nu door je rot ziekte moet er even een andere route gekozen worden dan het buitenland. En eigenlijk mis je dan het buitenland niet. Eigenlijk ben je een fantastisch sterkte vent en heb je een fantastisch sterke Tamara naast je en heb je ontzettend fantastisch lieve kinderen en eigenlijk ga je door je kracht en inzet en doorzettingsvermogen een heel eind in de goede richting komen !!!!!!! Hosternokke nog an toe.....heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!

Tom
6 jaar geleden

Fijn dat jullie van een soort van vakantie kunnen genieten. Leuk om te horen en zien dat je ook weer op de skates staat! Ik ben net terug van een fietsvakantie in Duitsland en ga nu je blog verder lezen.