Jos: "Bezweet"

Gepubliceerd op 2 augustus 2018 om 23:00

Een kleine hapering vanmorgen bij de bestraling. Een paar minuten voordat ik naar binnen moet zit mijn blaas vol. Dan maar plassen en vragen of ik iets later mag. Dat doe ik en als ik naar binnen mag verloopt de bestraling vlotjes.

De middag verloopt rustig. Ik heb een paar keer een siësta overgeslagen, maar vandaag ben ik moe. Een schoonheidsslaapje later is ook dat weer opgelost. Nadat de kinderen op bed gelegd zijn gaat Tamara sporten. Het is een mooie heldere avond en als ik door de tuin loop mis ik het hardlopen. Zal ik gaan?

Waarom niet! Voordat ik me bedenk doe ik mijn sportkleren aan. Het voelt goed om mijn hardloopschoenen aan te trekken. Het hardlopen gaat goed en voor ik het weet heb ik er een rondje opzitten. Heerlijk! Het is echt fijn om weer een beetje mezelf te zijn!

De grote kunst bij hardlopen is om het langzaam op te bouwen. Als je te hard van stapel loopt krijg je gegarandeerd blessures omdat hardlopen behoorlijk belastend is voor je gewrichten. Maar nu ik minder weeg heb ik het gevoel dat ik zweef. Stiekem loop ik een ronde van 3km. En nu… Zit ik bezweet een stukje te typen. Snel douchen en naar mijn mandje!

Reactie plaatsen

Reacties

Thea en natuurlijk ook Kees
6 jaar geleden

Lieverds,
Het is fijn om alle berichtjes van jullie te lezen, het klinkt misschien raar maar ik merk dat ik er zelf ook vrolijk/gelukkig (er) van wordt van de laatste berichten.
Het hele ziek zijn van jou, de pijn,angst,verdriet, en zeker het waarom doet ook met ons wat.
Jullie horen gewoon bij ons “groepje”.
Geniet maar lekker en we hopen jullie gauw te zien.

P.s. Iedereen mag bij ons groepje komen, er zijn wel regels voor, en je moet je eerst aanmelden.

Sylvia van Stee
6 jaar geleden

Wat heerlijk, Jos, dat het zo goed gaat. Ik blijf bij mijn spreuk, dat elke dag een feestje is, maar dat je zelf de slingers op moet hangen. Die spreuk zegt steeds meer. Dat er zoveel slingers waren wist ik niet. Geniet nu van je weekend Zeeland.

Rinus en Marieke
6 jaar geleden

Volle blaas en bestralen maar ! Buitengewoon dat je na je rondje in de tuin aan een ander rondje denkt ! Prima instelling ! Niet te snel alles achter elkaar. Maar als de wil er is dan moet het gaan en je ziet het: "HET GING". Het ging zelf nog verder dan je had gedacht. Dat is de oerkracht die in jou zit !!!!! Heel veel STERKTE !!!!!!