Jos: "Superdepuper"

Gepubliceerd op 29 juli 2018 om 22:38

Huib, Lieke en Tobe hebben ons uitgenodigd om naar speeltuin ’t Kwekkeltje in Rosmalen te gaan. Een verlaat verjaardagscadeau voor Tamara. ’t  Kwekkeltje is een superdepuper (zoals Joey dat zegt) leuke speeltuin met klimtoestellen, glijbanen en een water en zandbaan. Joyce en Joey rennen alle kanten op, maar komen steeds even polshoogte nemen bij Tobe.

Na het spelen gaan we frietjes eten. Als die op zijn is Tobe toe aan zijn slaapje. Tijd om afscheid te nemen. Als we thuiskomen zijn we allemaal uitgeteld. De kinderen kijken televisie en Tam en ik rusten wat uit. Joyce wil graag gaan skeeleren, maar papa is te moe. Ik beloof haar om na het avondeten een rondje te gaan doen.

Als we de avondmaaltijd binnen hebben herinner ik Joyce aan het skeeleren. Ze is dolenthousiast. Joey wil ook mee, en Tam en ik doen ook onze skeelers aan. Zo gaan we voor het eerst met z’n allen een rondje skeeleren. Joey houd het goed vol en Joyce rijdt het grootste deel van de route voor ons uit. Wij genieten. Voor het eerst met z’n vieren tegelijk op de skeelers. Superdepuper leuk!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Jannie en Rinus de Bel
6 jaar geleden

Wow! Wat genieten opa en oma van deze foto's. Papa had het al een klein beetje verklapt maar zo zien we het (bijna) in het echt. Nog leuker dan het van de telefoon te horen vertellen. Heerlijk dat jullie als gezin zo genoten van de zondag. Heel veel lieve groetjes uit een bewolkt en af en toe zonnig en gortdroog Yese.

Peter
6 jaar geleden

Helemaal top Jos en een heel mooi beeld om jou weer op die prachtige skeelers te zien. Ik volg je blog met veel belangstelling. Goed om te lezen dat ook weer andere dingen naast het ziekzijn voorzichtig mogelijk worden. Gr Peter

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Wat een ontzettend goed bericht. Zo heerlijk met z'n allen naar de speeltuin. "Af en toe gaan pa en moe met ons naar de speeltuin toe, dat is voor de kinderen het fijnste wat bestaat". Dit is een strofe uit een kinderliedje maar iedere volwassene kent het bijna uit z'n hoofd . Wat ontzettend leuk dat jullie dan, na een rustpauze, ook nog even met z'n viertjes gaan skeeleren. Blijf, blijf zo doorgaan. Heel veel STERKTE !!!!!!!!!!