Jos: "Het Spoorwegmuseum"

Gepubliceerd op 22 juli 2018 om 21:49

Afgelopen vrijdag waren Tam en ik plannen aan het maken voor het weekend. Het moet iets binnen zijn aangezien ik niet goed tegen de zon kan. Het spoorwegmuseum staat al lang op de planning. Dat is grotendeels overdekt, dus dat komt naar voren. Zeker ook omdat Joey weg is van stoomtreinen.

Na de rotdag gisteren twijfel ik of ik mee zal gaan. Het zou zonde zijn als ik halverwege af moet haken. Maar het zou nog erger zijn als het wel gaat en ik ga niet mee omdat ik denk dat het niet zal gaan. Dus stap ik in de auto. Op naar Utrecht!

Het spoorwegmuseum is heel gaaf. Er is genoeg te zien voor papa en mama, en nog meer te beleven voor de kinderen. Joyce en Joey genieten vooral van de vuurproef waar ze zelf een virtuele trein mogen besturen. Ze vinden het een beetje eng, maar toch rennen ze om er nog een keer in te gaan. Ook de rit door de Stalen Monsters gaan we twee keer in.

Het kost moeite, maar ik houd het vol. Zoals ik gisteren schreef, je moet er zelf iets van maken. Daarvoor moet je soms de moeilijke weg kiezen. Na het Spoorwegmuseum eten we een pizza bij de King of Italy. Die zit bij ons in de buurt en maakt heerlijke pizza’s met verse groenten en kruiden in een echte houtgestookte steenoven. En dat proef je! Het weekend zit erop. Klaar voor weer een week bestralingen!

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Joke Slabbekoorn
6 jaar geleden

Toch maar weer een leuke dag ervan gemaakt!!Fijn voor allemaal dat het goed gegaan is .groetjes uit Kapelle

Sylvia van Stee
6 jaar geleden

Zelf besef je dan niet wat de zon voor invloed heeft op je plannen. Maar heel fijn dat het jullie lukte een leuke dag er van te maken. Sterkte met de bestralingen komende week. Een lieve groet van ons

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Het lijkt wel of er puzzelstukjes in elkaar vallen. Die stukjes kunnen ook moeilijk in elkaar te passen zijn en als je er dan niet meer naar kijkt komt die puzzel nooit af ! Net als die wedstrijd met "Um". De puzzel zal af gaan komen en de wedstrijd ook met die rot "Um" ( zonder balen stro en pepperspray )Ik pak weer een zin uit je blog: "Je moet er zelf iets van maken " en soms is dat een hele moeilijke weg zoals je schrijft. De pizza was heerlijk, zo te lezen ! Op naar de bestralingen. Héél, héél véél STERKTE !!!!!!!!