Tam: "Jarig"

Gepubliceerd op 16 juli 2018 om 22:30

Vandaag is het dan zover de dag dat ik 40 jaar geleden geboren ben. Van die dag weet ik niks meer af, zo anders als de dag waarop de kinderen jarig zijn. Op die dag denk ik altijd terug aan de tijd dat ze nog geen Joyce en Joey waren en nog heerlijk in mijn buik zaten. Maar vandaag dan echt geen dertiger meer, maar een veertiger. Nog steeds voel ik me gewoon Tamara, maar dan met elke dag iets meer levenservaring.

 

Vorig jaar zijn we met alle jongste neefjes van de kinderen met de stoomtrein mee geweest, wat een feest was dat. Joey was toen helemaal into the treinen en we konden hem geen groter plezier doen als met de trein mee gaan. We waren dan ook de laatste die van het perron afgingen, nadat we de hele stoomtrein van onder tot boven hadden bekeken. Dit jaar was ik dus op maandag jarig en ja dat betekend in onze situatie nu dat er sowieso een bezoek aan het ziekenhuis op de agenda staat voor de bestraling van Jos.

 

We hebben mijn verjaardag van het weekend gevierd door nu niet met de stoomtrein mee te gaan, maar een bezoek te brengen aan de Tropical Zoo. Wat was dat een leuke ervaring, even heerlijk op pad met het gezin. Een mooier cadeau kan je niet krijgen als je alle 4 even heerlijk kan genieten en alles even leuk is. Ik ben benieuwd wat mijn cadeau volgend jaar gaat zijn, een speltherapie diploma, op vakantie en twee vrolijk rondhuppelende kinderen. Dat zijn wel heel veel cadeaus, maar ik zie elke dag als een mooi cadeau en ben blij met hoe het nu gaat hoe moeilijk het soms ook is …

 

Reactie plaatsen

Reacties

Jannie de Bel
6 jaar geleden

Gefeliciteerd Tam. Ook met je verjaardag maar dat heb ik al gedaan al was het iets te vroeg. Gefeliciteerd met wie je bent en wie je geworden bent in die 40 jaar. Je hebt het niet altijd even gemakkelijk gehad. Toch vecht je jezelf er doorheen. Ook nu is het weer strijden om deze tijd door te komen. Een virusje kan wel eens even roet in het eten gooien. Helaas wisten jullie mij ook te besmetten met dit vervelende virus😍. Weet ik weer even hoe het vroeger was toen de kinderen klein waren. Als moeder moet je altijd maar doorgaan. Ook jij gaat door tot het uiterste. Blijf volhouden zoals je bezig bent. Jullie doen het zo goed. De kinderen erbij betrekken. Dit geeft ons ook zoveel kracht. Als we even het hoofd laten hangen denken we aan jullie en alle mensen die we kennen met kanker en gekend hebben helaas. Daar nemen we een voorbeeld aan. Aan allen die de strijd aangaan of aangegaan zijn. Liefs je (schoon)ma.

Lydie Rijsdijk
6 jaar geleden

Nog van harte proficiat Tamara en alle goeds gewenst voor de toekomst. Zo knap hoe jullie om gaan met het ziekzijn van Jos. Heel veel sterkte voor de komende tijd. Lieve groet. Lydie.

Rinus en Marieke
6 jaar geleden

Nog hartelijk gefeliciteerd Tamara. Leuk ook dat je dat met z'n vieren kon doen en dat het momenteel gewoon goed gaat. We wensen jullie allen heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!