Jos: "Weekendje Zeeland"

Gepubliceerd op 15 juli 2018 om 23:58

De kinderen hebben vanaf dinsdag bij Opa en Oma gelogeerd. Tamara is verkouden geworden afgelopen week en continu alle ballen hooghouden terwijl je moe bent van de vakantie is teveel. Het is best even lastig om de kinderen weg te brengen.

Zaterdagmorgen zijn we eindelijk naar Zeeland gekomen. Erg fijn om de Joyce en Joey weer te knuffelen! Ze vertellen dat ze het geweldig naar hun zin hebben gehad. Joyce heeft zelfs vriendinnetje gevonden die bij Opa en Oma in de straat woont.

Ook wij komen even heerlijk tot rust in Zeeland. Zaterdagmiddag gaat iedereen naar het strandje. Zo heb ik lekker even de tijd om uit te rusten. Als ze terugkomen koken we een grote pan mossels. De eerste van het jaar en de smaak is geweldig!

Vandaag gaan we naar de Tropical Zoo (voorheen de Vlindertuin) in Kwadendamme. Op de heenweg neem ik de nostalgische route die ik vroeger altijd op mijn brommertje reed. Langs de boerderij van De Regt en de Deesjes richting ’t Langeweegje. De Tropical Zoo is erg leuk! Het is enorm uitgebreid sinds ik jaren geleden in de vlindertuin ben geweest. De kinderen vermaken zich prima.

We besluiten op de terugweg om langs te waaien bij Christiaan en Angela. Dat draait uit op rondjes quad rijden met de kinderen. In trekkers zitten waar Joey enorm van geniet (en Christiaan en ik stiekem ook!) en een supergezellige barbecue. We hebben allemaal weer bijgetankt. Klaar voor de volgende ronde bestralingen!

Reactie plaatsen

Reacties

Sylvia van Stee
6 jaar geleden

Heerlijk dat jullie in het Zeeuwse even hebben kunnen bijtanken. Nu er weer tegen aan met de bestralingen. Sterkte hoor,

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Leuk en lekker dat jullie even in Zeeland konden zijn! Dan komen er ook van die nostalgische dingen boven. Leuk! Dat geeft "burger" weer moed zeker na die pan "mossels". Heel veel STERKTE !!!!!!