Jos: "Uitslagdag"

Gepubliceerd op 11 juli 2018 om 18:43

Vorige week donderdag was het scandag. Toen ben ik door de MRI en de PET/CT-scan gegaan. Vandaag horen we de uitslag. Het resultaat van de chemo is dat de tumor is geslonken, echter niet zoveel als de oncoloog zou verwachten. Gematigd positief, bij 20% van de mensen reageert de tumor helemaal niet.

Het plan wat er al ligt veranderd niet. Morgen ga ik starten met de chemoradiatie. Wat het wel betekend is dat ik voor de operatie niet van de tumor verlost ga zijn. Voor mij persoonlijk is het wel een tegenslag. De chemo is best pittig dus ik had meer resultaat verwacht. Het blijkt dat kanker niet voor niets kanker is.

Omdat de planning hierdoor niet veranderd is vandaag ook vooral voorbereiden voor morgen. De chemotabletten slikken lukt wel, dat ken ik inmiddels. Ik heb een nieuwe voorraad van 100 tabletten. Waar ik benieuwd naar ben is de bestraling. Wat gaat me dat weer brengen. Ik ben er klaar voor om op dat apparaat te gaan liggen. Hopelijk reageert de tumor nu wel zoals de artsen verwachten!

Reactie plaatsen

Reacties

Marijke en Max
6 jaar geleden

Heel veel sterkte voor morgen !
Hopelijk gaat alles meevallen en heb je geen last van bijwerkingen.
Groetjes

Sylvia van Stee
6 jaar geleden

Is zeker een tegenvaller. Sterkte met het volgende traject. Een lieve groet van ons.

Natasja
6 jaar geleden

Heel veel sterkte morgen Jos!

Jaap en Ella
6 jaar geleden

Jos en Tamara,
Voor jullie ook een zware weg te gaan met opnieuw een tegenvaller.We wensen jullie toch wat lichtpuntjes in het volgende traject.Veel geduld en sterkte toegewenst. Lieve groetjes van ons

Rinus en Joke Slabbekoorn
6 jaar geleden

Tegenvaller!!!jammer,hoop dat je geen last van bijwerkingen gaat krijgen .denk aan jullie.sterkte hoort!toi toi toi . Groetjes van ons

Janneke poleij
6 jaar geleden

Sterkte met alles Jos en vertrouw er op dat het goed komt Jos. Groetjes Janneke

Tannie
6 jaar geleden

Een tegenvaller.Wens jullie sterkte de komende weken.Groeten van mij.

Karin
6 jaar geleden

Jos, zeker een tegenslag, snap goed dat je daar even een rotgevoel bij hebt. En dat mag ook, je bent steeds zo sterk, bikkelt maar door, maar je mag ook best boos en verdrietig zijn!
Met al die lieve mensen om je heen kom je er weer uit Jos, jou kennende vandaag alweer! Wij denken en duimen hier voor je, minder geslonken dan verwacht betekent nog steeds wel geslonken, je gaat de goede kant op! Liefs, Karin & Guido

Bianca
6 jaar geleden

Jammer dat de chemo niet het resultaat heeft opgeleverd dat je verwacht had. Ik hoop dat het vervolg wel de goede resultaten geeft. Jij bent een positief mens met een positieve instelling. Dat helpt je. Liefs uit Goes!

Rinus en Marieke
6 jaar geleden

Jammer dat je voor de operatie niet van de tumor ( "um") verlost bent. Tegenslag ! Kanker is dus een rot ziekte . Voorbereiding belangrijk ! Wat zal de bestraling met je doen ? Zo snel mogelijk onder dat apparaat. Wat gaat de tumor dan doen ! Jos, STERKTE !!!!!!!!!!!