Jos: "Een bijzondere verjaardag"

Gepubliceerd op 2 juli 2018 om 22:27

Vandaag ben ik jarig. Nog vele jaren. Het klinkt zo gewoon, en dat is het dus niet. Door de tumor krijgt jarig zijn een lading. Ik waardeer het moment nu meer dan anders. Weer een jaar erbij!

Vermoeid begin ik aan de dag. Ik ben niet vooruit te branden. ’s Middags sleep ik mezelf naar de oncologiefysio om te gaan sporten. Als ik eenmaal bezig ben merk ik dat het goed gaat. Ik heb meer kracht dan afgelopen donderdag en ook het fietsen gaat een stuk beter. Dat geeft energie voor de rest van de dag!

Wel is het de laatste keer sporten bij de oncologiefysio. Ik heb me aangemeld bij een gewone sportschool. Dat is goedkoper en ik ben vrijer om te gaan sporten. Met de oncologiefysiotherapeut bespreek ik dat ze mij op afstand blijft begeleiden. Ik ben enorm blij dat ik via de oncofysio de weg naar sporten weer gevonden heb. Lotte, bedankt voor de begeleiding! Ik kan iedereen die kanker heeft oncologiefysiotherapie aanraden! Hieronder nog een filmpje waarom.

Als ik thuis kom hebben Mama en Joyce en Joey een verrassing voorbereid. Ik moet met mijn ogen dicht een papiertje grabbelen. Op het papiertje staat “Weet wat je eet”. Ik moet mijn ogen dicht doen en Joyce stopt wat in mijn mond. We liggen dubbel. Het volgende papiertje is een potje Qwirkle spelen. Leuk spel wat team JoJo net wint van team TaJo. Tot slot barbecueën we de restjes van gisteren nog op. Gewoon een bijzondere verjaardag!

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Sylvia van Stee
6 jaar geleden

Fijn dat de oncologiefysiotherapeut je wil blijven volgen. Heel belangrijk. En dan nog je verjaardag vieren super leuke verrassing. Dat zijn de leukste momenen. Ga ervoor, Jos

Rinus en Marieke
6 jaar geleden

Ja, ......Jos , dan weet je plotseling wat jarig zijn is en als je in de situatie terecht bent gekomen waarin je nu nog zit dan is jarig zijn heel anders. Deze regel komt nu zo maar uit m'n hoofd en m'n handen want ik kan het wel zeggen maar ik voel niet wat jij voelt. Maar we "voelen" met jou en jullie allemaal mee !!!! We volgen je op de voet, in de wedstrijd !!! Ook wisseling van oncofysio naar de andere sportschool en dan toch aardig dat je daarin "op afstand" wordt begeleid . Bij thuiskomst nog een leuke verrassing !!!!! Jos we wensen je je heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!