Jos: "BBQ"

Gepubliceerd op 2 juli 2018 om 00:47

Morgen ben ik jarig. Traditioneel doen we dan altijd iets met vlees en briketten. En goede tradities moet je in ere houden. Vanavond gaat we grillen! Deze keer met Huib, Lieke en Tobe en Opa en Oma.

Ik voel me vandaag ‘naar omstandigheden goed’. Ik heb nog steeds last van de chemo. Maar ik ben een stuk fitter dan de afgelopen dagen. Ook begin ik de langere termijn effecten van de chemo te merken. Mijn haar gaat niet uitvallen, maar als ik mijn haar was zitten er een paar haren in de shampoo. Ook is mijn huid dunner geworden. Het zonnetje voelt niet fijn, maar ook het eelt onder mijn voeten is aan het verdwijnen. Op blote voeten lopen is een stuk pijnlijker dan normaal.

Het meest vervelend is een ‘slapende’ linkerarm. Daar heb ik last van sinds het infuus van de 2e chemokuur. Waarschijnlijk zijn mijn aderen minder elastisch door de chemo waardoor er minder bloed naar mijn arm gaat. Volgens de arts gaat het over als de chemotherapie afgelopen is. Afwachten dus, erg vervelend!

Terug naar de barbecue. Opa en Oma met Joyce en Joey komen direct na een rondvaart op de Oosterschelde naar het Brabantse. Ze zijn mooi op tijd voor het eten. De kinderen hebben genoten van het logeren. Max Verstappen wint de F1 race in Oostenrijk. De barbecue is gezellig. Ik ben bijna jarig. Laat de week maar beginnen!

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele, vele jaren !!! Als ik dit schrijf krijg ik even een vreemd gevoel in mijn lijf, heel raar maar het zakt naarmate ik door schrijf want we gaan er gewoon uit van : "Nog vele, vele jaren !" De wedstrijd waaraan je nu nog bezig bent ga jij gewoon winnen van "um". Je bent een kanjer van een vent en zo sterk als een beer dus die "vele, vele jaren" die zitten er gewoon in !!! Hieperdepiep hoera, hoera, hoera !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lydie Rijsdijk
6 jaar geleden

Jos van harte proficiat met je verjaardag. Ik sluit me aan bij de vorige schrijvers. nog vele mooie jaren met je gezin. Je bent jong, sterk en positief en ook vooral het laatste is een goede motivatie om er goed doorheen te komen
Dus nogmaals van harte en ook heel veel STERKTE! !!

Sylvia van Stee
6 jaar geleden

Ook van ons een felicitatie. Een levensjaar wat veel zal brengen, Goede, slechte, zwarte, grijze, witte dagen. Dagen met een stip. Maar 1 ding is zeker, je gaat er voor.. en wij gaan met je mee en velen rondom jullie. Een lieve groet van ons

tom Lonnee
6 jaar geleden

Hi Jos, een hele fijne verjaardag gewenst! Fijn dat je je weer beter in staat voelt hiervan te genieten. Ik ben blij in de wetenschap dat je je minder ziek gaat voelen de komende tijd.
Proost, Jos. Op je gezondheid!