Tam: "Stap voor Stap"

Gepubliceerd op 27 juni 2018 om 17:03

Ons leven stap voor stap, bij elke stap even stilstaan en bewuste keuzes maken. De afgelopen periode heb ik het heel rustig aan moeten doen van de fysiotherapeut en daar had ik erg veel moeite mee. Dat ik niet 5 km achter elkaar mocht wandelen, was voor mij wel even een heel moeilijk punt. Elke keer moet ik opnieuw kijken naar wat ik echt wil en kan daar prioriteiten in stellen. De fysio kwam met de tip om na te denken over kickboksen. 

 

Afgelopen maandag was mijn eerste heuse kickboksles en ik moet zeggen het viel me alles mee. Het is allemaal nieuw en even wennen, maar inderdaad wel een totale workout met een leuke groep mensen. Komende periode ga ik voor mezelf kijken en ontdekken wat ik wil gaan doen i.p.v hardlopen.

 

Ook wat betreft mijn stage heb ik een plek gevonden, waar ik mijn stageopdracht mag gaan doen. Door de verschillende gesprekken heb ik een goed beeld en gevoel gekregen van de verschillende praktijken en instellingen en denk ik dat ik hier zeker op mijn plek ga zijn.

 

Zo leek het een poosje of ik stil stond en nu met sprongen stappen heb gezet. Het ziek zijn van Jos heeft een plek gekregen binnen het gezin, we voelen elkaar beter aan en houden meer rekening met elkaar.

 

Ik vind het niet leuk om de meeste dingen te doen zonder Jos, maar laat me er nu veel minder door tegenhouden. Zo ga ik aanstaande zaterdag met vrienden naar back to the 90’s in het Leypark, waar ik veel zin in heb, maar wat ook heel erg dubbel zal zijn met het ziek zijn van Jos. Ook dat gaat stap voor stap en het eerste heftige stuk de chemo kunnen we straks achter ons laten om in de vakantie te gaan starten met de bestralingen. Hoe leuk is het als papa dan wel even mee gaat naar buiten of energie heeft voor een spelletje of een verhaaltje. We zijn echt ongelooflijk trots en blij hoe Jos omgaat met zijn ziekte, wat het voor ons ook een stuk dragelijker maakt. Het is niet fijn om je partner en vader zo ziek te zien, maar stap voor stap komen we er …...

 

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Jannie
6 jaar geleden

Fijn dat je stageplek een feit is Tam. Gefeliciteerd hier mee. Je bent wel een echte doorzetter hoor. Super. Succes met het vervolg van de opleiding.

Sylvia van Stee
6 jaar geleden

Fijn, Tamara , weer een berichtje van jou. Jullie doen het super. Heerlijk een stageplaats, die zo goed aanvoelt. Succes verder met je opleiding

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Eén van de vele zinnen in deze blog ontroert ons echt: " Het ziek zijn van Jos heeft een plek gekregen binnen het gezin, we voelen elkaar beter aan en houden meer rekening met elkaar". Wat hebben jullie samen allemaal al niet mee moeten maken. Daar moet je toch heel sterk voor in je schoenen staan en daarom bewonderen we jullie ook zo !!! Ook één van je laatste zinnen: " We zijn ongelooflijk trots en blij hoe Jos omgaat met zijn ziekte., wat het voor ons ook een stuk dragelijker maakt" Tamara jij bent ook zo'n super kanjer net als Jos. Stapje, voor stapje komen jullie weer naar elkaar toe en komen jullie hier weer sterker uit ! We wensen jullie allemaal heel veel STERKTE !!!!!!!!!