Jos: "Oops"

Gepubliceerd op 27 juni 2018 om 00:10

Vanmiddag half twee klikt er iets in mijn hoofd. Oh nee, het zal toch niet. Ik kom naar beneden gerend. Snel natellen! Nog 32 stuks. We zitten op dag 7. Ik had er nog dertig moeten hebben. Shiiiiiiiiit, wat dom!!!

Mijn medicijnen vergeten in te nemen vanmorgen. De chemo in tabletvorm. Snel wat gegeten en de medicijnen alsnog ingenomen. Maar tussen twee keer medicijnen innemen moet ongeveer 12 uur zitten. Een dubbele dosis is uit den boze in verband met bijwerkingen. De oplossing is langzaam weer terug naar het normale patroon van ’s ochtends en ’s avonds de tabletten innemen.

Dat betekend dat ik vanavond alle tijd heb om mijn blog te schrijven. Ik verleg het innemen van de tabletten met een uur ongeveer. Dus 0:30 neem ik de laatste medicijnen vandaag. Nu morgen niet vergeten de tabletten rond half twaalf in te nemen…

Het goede nieuws vandaag. Ik merk dat de stijgende lijn van gisteren zich voortzet. Ik ben nog steeds een groot deel van de dag moe en alles gaat nog steeds langs me heen. Maar ik heb iets meer kracht, de smaak komt iets terug en ik voel me iets beter. Verwacht geen wonderen, maar de scherpe randjes zijn eraf. De zwarte week hebben we gehad. Op naar de grijze week!

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Oh.......dat is even schrikken !!!! Maar je hebt nu een patroon bedacht zodat er genoeg tijd zit tussen het innemen van de chemo in tabletvorm. Het is een hele rekensom maar de uren kloppen ! Zeg.......en dan toch goed nieuws: een stijgende lijn die zich voortzet ! Buitengewoon ! Prachtig ! We gaan zien wat de grijze week je gaat brengen maar je blijft optimistisch ! Prima !!!!! Jos, heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!