Jos: "Déjà vu"

Gepubliceerd op 23 juni 2018 om 21:50

Vandaag is het déjà vu deel 2. Ik ben al twee keer door deze tunnel heen gegaan. De eerste keer was alles nieuw en spannend. Hoeveel last zal ik krijgen van de bijwerkingen. Hoe gaan Tamara en de kinderen reageren. Het is een vreemde ervaring als smaak, warmte, koude, tastzin en gedachten anders zijn.

De eerste déjà vu, de tweede keer door de tunnel, komt het allemaal bekend voor. Ik weet waar ik aan toe ben. Tamara en de kinderen weten beter hoe ze met mij om moeten gaan. Tamara is het hele weekend in Zeeland zodat ik de rust heb om ziek te zijn.

Nu, bij de tweede déjà vu voelt het voor mij zwaarder. Ik merk dat de chemokuren bij elkaar optellen. Al een paar dagen sleep ik mezelf van het bed naar de bank en terug. Gelukkig is het weer wat warmer. Dat betekend dat ik even buiten heb kunnen lopen zonder dat mijn handen teveel gaan tintelen. Dat tintelen in mijn handen is veel erger dan de eerste twee chemokuren. Hopelijk gaat dat snel over.

Deze keer zijn Tamara en de kinderen thuis. Ze maken papa ziek mee. En hoewel dat pittig is, reageren Joyce en Joey heel lief. Vanmorgen mocht ik Joey z’n knuffels lenen zodat ik nog even kan slapen. Geweldig, die leent hij niet zomaar uit. Joyce, Joey en Tam, nog een paar dagen volhouden. Dan kan ik er weer een beetje voor jullie zijn!

Reactie plaatsen

Reacties

Anne Wiersma
6 jaar geleden

Lieve Jos,
Als ik over Manneke Pis lees besef ik hoe jullie gezin met ons gezin in de loop van de jaren verweven is!
Dat voelt heel bijzonder!
Dus is het ook voor mij belangrijk dat jij op zo'n bewonderenswaardige manier "beroemd" bent geworden! En hoe jij met je situatie om gaat!
Houd je taai!!! Zoen Anne

Bianca
6 jaar geleden

Op naar betere dagen! Veel liefs uit Goes.

Rinus en Marieke
6 jaar geleden

Ja, déjà vu deel 2 valt niet mee ! 't Is een klein rijmpje maar "O, zo" ingrijpend. Je weet wat er gaat komen maar in welke mate zal het zich manifesteren. Je bent sterk, je houdt de moed erin, je blijft schrijven, jullie zijn een hecht team. Dat hebben we al meer gezegd ! Jos houdt de moed erin en laat "um" je er niet onder krijgen. Hopelijk knap je de komende dagen weer wat op, en dat zul je ook zeker doen, daar gaan we gewoon van uit. Je kunt het en je zal deze wedstrijd winnen !!!!!! Op afstand leven we met jullie mee en wensen jullie allen héél véél STERKTE !!!!!!!!!!!!