Jos: "Rustig dagje"

Gepubliceerd op 22 juni 2018 om 20:39

Ik zit er weer middenin. De zwaarste week van de chemo, en één van de pittige dagen. Vooral doorkomen voor mij. Opa en Oma nemen de kinderen mee naar de Efteling. Die hebben een leuke dag. Tamara gaat naar een studiegenoot in Zoetermeer. Dus ik heb heel het huis voor mezelf.

Alle tijd voor mij om nix te doen. Ik sleep mezelf van het bed naar de bank en terug. Zodra ik buiten ben krijg ik tintelingen in mijn handen. Zelfs met handschoenen aan. Wandelen zit er niet in. Ik heb het geprobeerd!

De stomaverpleegkundige benoemde het mooi. De zwarte week, de grijze week en de witte week. Momenteel is duidelijk de zwarte week. Niet teveel van mezelf verwachten. De grijze en witte weken komen eraan!

Reactie plaatsen

Reacties

Sylvia van Stee
6 jaar geleden

Zet m'op, Jos. We leven met jullie mee. Lieve groet van ons

Cindy
6 jaar geleden

Je doet het prima Jos. Hang in there, you'll be fine!
Dikke warme knuffel voor jullie allemaalxxx

Rinus en Marieke
6 jaar geleden

Zwart, grijs, wit.........een duidelijke benoeming voor de weken die je nog door moet gaan. Jos, we denken elke dag aan je en leven echt met je mee ! Maar ....je moet er door om "um" voor te blijven. Je weet nu hoe de voorgaande weken werkten en probeer de moed er in te houden. Dat verwachten we wel van jou, jij geeft het zo maar niet op. Er komen betere tijden aan. het aller, aller beste en heel veel STERKTE !!!!!!