Jos: "Moe"

Gepubliceerd op 20 mei 2018 om 21:16

Heel gek. Vannacht heb ik acht uur achter elkaar heerlijk geslapen. Maar zodra ik mijn bed uitkom voel ik me moe. Na het ontbijt zit ik al te geeuwen. Ik voel me futloos en gaar.

Na de lunch zoek ik snel mijn bed op. Zonde met dit mooie weer. Ik heb geen zin om te gaan rusten, maar ik moet wel. Heel de middag lig ik op bed, waarvan ik zo’n twee uur geslapen heb. Daarna voel ik me niet fitter. Gelukkig heb ik wel honger, het avondeten gaat er goed in.

Na het avondeten ga ik, tegen alle signalen in, een stuk wandelen. De avondzon op mijn huid voelt niet fijn. Waar ik kan zoek ik de schaduw op. Als er geen beschutting is ben ik blij met ieder wolkje. Na een uurtje wandelen kom ik thuis.

Daarna neem ik een bakje kwark en slik ik mijn medicijnen. Nog twee volle dagen, dan hoef ik een week geen medicijnen te gebruiken. Daar kijk ik naar uit. De kuur is goed vol te houden, maar fijn is anders.

En nu… Ga ik snel naar bed. Hopelijk voel ik me morgen fitter. Welterusten!

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Marieke
6 jaar geleden

Hopelijk voel je je vandaag wat fitter ! En....... in het vooruitzicht: "Over twee dagen hoef je een week geen medicijnen te gebruiken". We snappen allemaal dat het met ups en downs gaat maar zoals jezelf schrijft: " De kuur is goed vol te houden". Maar we kunnen ook begrijpen dat fijn anders is. We blijven je gewoon aanmoedigen in deze wedstrijd tegen "um" en wensen jou Jos en Tamara en de kinderen héél véél STERKTE !