Jos: "Still going strong"

Gepubliceerd op 10 mei 2018 om 21:30

Dag twee van de chemo. Wat merk ik? De bijwerkingen zijn niet veel erger dan gisteren. Al ben ik wel moe. Dat betekend ’s middags rusten op de bank. Verder is het goed vol te houden. Behalve de moeheid merk ik dat ik gevoelig ben voor kou. Heel vervelend zijn de tintelingen als ik iets uit de koelkast pak of iets kouds drink. Dat voelt alsof je huid verdoofd en opzwelt tegelijk. Vooral met drinken of handen wassen is dat vervelend.

Maar ik mag niet klagen. Dit is goed vol te houden. De tintelingen zijn het meest onvoorspelbaar. Dit kan zelfs blijvende schade aan de zenuwuiteinden zijn. Maar het kan ook zijn dat dit na een paar dagen helemaal weg trekt. Voorlopig laat ik Tam dingen uit de koelkast pakken en hoop ik dat de tintelingen snel weg zijn!

Na het rusten in de middag is het tijd om een rondje te wandelen. Dit gaat eigenlijk best lekker en ik besluit mijn rondje te verlengen. En omdat het lekker blijft gaan plak ik er nog een stuk aan. In totaal heb ik een kleine tien kilometer gewandeld vandaag. Hopelijk kan ik mijn conditie een beetje op peil houden.

Tijdens het inlopen van de chemo heb ik aan de arts gevraagd of skeeleren verstandig is. “Zolang je niet valt is het geen probleem”, was het antwoord. Hmmm… Vallen is een risico. Maar met de skeelers onder gaat het op rolletjes! Wie weet, als het morgen droog is…

 

Sorry, volgende keer zal ik scheren en gel in mijn haar doen!

Reactie plaatsen

Reacties

Thea
6 jaar geleden

Hoi Jos,
De paden op de lanen in!
Knap allemaal hoor van je, hoe je, je er door heen slaat.
xxx

mariandel en piet
6 jaar geleden

hoi Jos en Tamara super zo je het allemaal doet petje af en voor ons hoef je je zelf niet te scheren en gel in je haar te doen goed geknipt hoor. groetjes van de Louwsen

Klaske
6 jaar geleden

Ha Jos

Ik heb het gelezen. Kijk ook een beetje uit voor heet water!!!!! Ik kon het verschil niet voelen ook bij het douchen. Ik heb blijvende schade. Maar hier is wel voor de vingers wat aan te doen. Sterkte hou je taai. Liefs klaske. Wij zijn wat verdoofd, en dan weten we het nog niet eens. Maar we gaan verder. Ook met leuke dingen. Wandelen is erg goed. Min. Een half uur per dag achter elkaar. Dag!!!!