Jos: "Off-day"

Gepubliceerd op 11 mei 2018 om 21:22

Tot gisteren dacht ik dat het mee ging vallen. Vandaag denk ik dat ik erachter ben gekomen hoe de chemo echt voelt. Afgelopen nacht bijna 11 uur geslapen. Toch kom ik vermoeid mijn bed uit. Ik voel me ziek en zwakjes, en dat blijft zo vandaag.

Mijn eten gaat smakeloos naar binnen. Alles gaat langs me heen. Na de lunch ga ik op bed liggen. Maar ik slaap niet. Een stukje lezen gaat met moeite. Ik moet me overal toe zetten. Hoe anders dan gisteren toen ik tijdens het wandelen er telkens voor koos om het rondje wat te verlengen omdat het goed voelde.

Als ik deze blog geschreven heb ga ik naar bed. Hopelijk voel ik me morgen beter dan vandaag. Vandaag snel vergeten en er morgen weer voor gaan. Ik ben benieuwd!

Reactie plaatsen

Reacties

Thea
6 jaar geleden

Jos,
Hopelijk gaat het vandaag beter!
Sterkte!

Esther Balleur
6 jaar geleden

Sterkte Jos! Ik hoop dat het vandaag beter gaat!

Chris en Anja Steketee
6 jaar geleden

Wij wensen je heel veel sterkte Jos, en leven met je/jullie mee, gelukkig ben je positief ingesteld, dat bevorderd de genezing

Klaske
6 jaar geleden

Ha Jos

Weet je ik had een vriendin die ook een zware gang ging. Nu genezen. Ik ben ook een zware gang gegaan maar ben wel genezen.
Het beroerde is je moet er doorheen. En dat is klopte zwaar. Sterkte jong. Ook jij Tamara en de Kids liefs van ons klaske en flip

Rinus en Marieke
6 jaar geleden

Allereerst wensen we je heel veel sterkte met alle bijwerkingen die van dag tot dag, waarschijnlijk, misschien ( ik ben ook geen dokter ) verschillend zullen zijn en misschien ook weer niet. Zoals enkele blogs terug toen je schreef: "Je weet niet wat er van binnen allemaal aan de gang is als de chemo eenmaal is toegediend in al zijn facetten ! Dat is "um" dus! Je weet nu een beetje hoe "um" te werk zal gaan. ( "um" = de tegenstander, de kanker en de daaruit voortvloeiende chemobehandelingen om "um" de wedstrijd niet te laten winnen ). Je bent sterk maar elke dag zal afwachten zijn hoe het met je gaat. Nogmaals héél véél sterkte en probeer, op welke manier dan ook, elke dag door te komen. Wellicht met ups en downs maar hopelijk met meer UPS dan downs ! Sterkte, sterkte en probeer, ook al is het soms moeilijk: "Still going strong" te gaan. We denken elke dag aan jullie en aan Tamara en jullie kinderen. STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!